CS:GO, Yakında Source 2 Oyun Motoru ile Yenilenebilir

Valorant her şey olmayan çalışıp hiç bir şey olamayan oyunlardan.
BattleBorne, Lawbrakers gibi artık adı söylendiğinde kimsenin hatırlamadığın oyunlardan birisi olma yolunda.
Source 2 gelince oyun motoru değiştiği için hileler çalışmayacaktır. Şu anki CS:GO hilelerinin %90'i birbirinden çalıntıdır. Yani Source 2 gelince, hile yapımcıları sıfırdan hile kodlaması gerekecek. Bazıları da zaten bu işi bırakır tahminimce uğraşmaz ve CS:GO daha az hile ile oynanılır diye düşünüyorum.
Tam tersi ilk hileyi yapabilmek için daha çok uğraşırlar. Bu adamların hayatları var mı sanıyorsun?

Valorant CS:GO ile kapışamaz. Yayıncılarla anlaşıp her tarafta reklam yapıyorlar. Valorant oynanılır tabi ama CS:GO kadar değil. Türkiye sunucusu olması ve 128 tickrate olması Valorantın çok büyük artısı. Eğer E-Spor takımları Valoranta geçiş yaparsa o zaman işler değişebilir. Zira zamanında NİP CS:GO'ya geçtikten sonra CS:GO kısa sürede çok fazla oyuncu sayısına ulaştı.
NiP'in CS:GO'ya geçmesiyle Valorant'a geçmesi çok farklı şeyler. Birinde geçmek zorundalar, ESL, CS 1.6 desteğini kesmekle baskı yapıyor, kariyerleri için geçmek zorundalar. Valorant için böyle bir zorunluluk yok.

Umarım Valve Team Fortress 2'yi de Source 2 ile günceller.

@CillianMurphy Valorant ile CS:GO çok farklı oyunlar değil. Bariz bir biçimde CS:GO oynayanların en rahat edebileceği oyunlardan birisi. Saatlerce oynadım diyorum, hadi bana inanmayın, açın Twitch'i.

Çatır çatır vuruyor herkesi CS'ciler.

CS:GO bitmez evet. Sahnede bitmez. Hala profesyoneller oynar ama, benim gibi adamlar oynamaz. Hileyi engelleyemiyorsa, işine gelmiyorsa ben yokum. Emin olun o oyuncu sayısı düşünce ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. 64 Tickrate'te zevk almayı beklemiyorum zaten. Sağdan soldan paranın dibine vuran Valve zahmet eder de sunucularını 128 tick yaparsa o zaman daha eğlenceli olabilir. Olay bu zaten. Valorant'a giriyorum, oyna tuşuna basıyorum ve oynuyorum bu kadar basit.

Eminim ki bir sürü oyuncu hile olduğunu bile bile yine de oynayacak bir sürü oyuncu olacak. Valorant'a geçenler ise 1 ay sonra CS:GO oynamaya başlayacak tekrardan. (Şahsi fikrim)

Valorant CS:GO ile kapışamaz. Yayıncılarla anlaşıp her tarafta reklam yapıyorlar. Valorant oynanılır tabii ama CS:GO kadar değil. Türkiye sunucusu olması ve 128 tickrate olması Valorant'ın çok büyük artısı. Eğer e-spor takımları Valorant'a geçiş yaparsa o zaman işler değişebilir. Zira zamanında nip CS:GO'ya geçtikten sonra CS:GO kısa sürede çok fazla oyuncu sayısına ulaştı.

Kardeşim yayıncılarla anlaştıklarını söylemişsin. Elinde bir kanıt veya belge var mı?

Fps düşüşleri, tickrate muhabbeti ve hileler cs go'nun en büyük 3 problemi. Bunlar aşılırsa cs go tadından yenmez. Bazı arkadaşların da dediği gibi ikisi birebir aynı kulvardaki oyunlar değiller. Birbirlerine tam rakip diyemem. Yine de Volarant bir cs go kadar benimsenemez bence tüm dünyada.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı