CS:GO, Yakında Source 2 Oyun Motoru ile Yenilenebilir

Umarım bu güncelleme oyunu iyice baş aşağı çevirir ve oyun yere çakılır.

Sunucuları hızlandırmayan, VAC sistemini iyileştir(e)meyen bu adilerin başına ibretlik bir fiyasko olmasını temenni ediyorum.
VAC yemişsiniz siz de muhtemelen yanlışlıkla olmuştur. 😁
Söylediklerinizde haklısınız.
 
Fps düşüşleri, tickrate muhabbeti ve hileler cs go'nun en büyük 3 problemi. Bunlar aşılırsa cs go tadından yenmez. Bazı arkadaşların da dediği gibi ikisi birebir aynı kulvardaki oyunlar değiller. Birbirlerine tam rakip diyemem. Yine de Volarant bir cs go kadar benimsenemez bence tüm dünyada.
CS:GO'ya gelen yeni güncelleme de tickrate muhabbeti düzeltildi sanırım. 64 iken 128'e yükseldi. Gaben amcamız paraya kıymış sonunda.
 
CS:GO neden ölmedi biliyor musunuz? Yıllarca alternatifi olmadı. Bugün ise var.

CS:GO'da eğer Faceit FPL'de oynuyorsanız güzel oyun, katılıyorum. mm gibi platformlarda hile zaten olur nasıl bir cümledir Allah aşkına? Zorunda mıyım ben hileye karşı gelmeye? Faceit'in engelleyebildiği hileyi Valve neden engelleyemiyor? 64 Tickrate'li sunucularda oynamak zorunda değilim.

CS:GO'nun kaymak tabakası oynamaya devam edebilir. Ben de yıllarca CS:GO severek oynadım ama şu an CS:GO bana keyif vermiyor, aksine sinir ediyor.

128TR'nin 1-2MILYON$ gibi bir maliyeti olacağı hesaplanmış. Valve için hatrı sayılır bir masraf değil fakat Valve'nin topladığı verilere göre oyunu düşük FPS oynayan fazla oyuncu var ve maalesef 144TR çok FPS düşürüyor
Mesela 64TR'de 60FPS alan bir oyuncu 144TR'de 30-40 arası FPS alıyor :(
 
Ne zaman gelir bu ? Oyun da yeni keleş olmuştum şu shader sorunu geldi oyunu bıraktım çözülene kadar. Her güncelleme de böyle oluyor ben bıktım artık oyundan koptum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı