CS:GO Yeniden Zirvede!

Abi CS:GO'da artık hile görmeyen bir tek ben miyim? Rekabetçi ara kısmından alıyorum dört tane Türk oyuncuyu bakıyorum keyfime. Zaten nova 2'yim kasmıyorum yani.
Bu arada R6 mükemmel diyenler olmuş. Bu hem doğru hem yanlış. Evet iyi ancak oyundan zevk alabilmek için 200+ saat lazım galiba. İlk 15 saat falan uzaktan kumandalı ve kameralı aletimi kırıyorlardı ben daha oyuna başlamadan adam bizim base kapısına kadar gelip vuruyordu. Sabır lazım.
Bilen bir arkadaşını bulursan sana en azından başladığın an vurulacağın yerleri söyler. Oyun taktiksel bir oyun olduğu için harita bilmeden oynayamazsın.
 
Eskidi be artık. GO'nun çocukluk zamanlarında karneleri katlayıp internet kafede oynadığımız 1.6'dan tek farkı grafik. Sadece arkadaşlarla local oyun için giriyorum yoksa baydı artık aynı oyun yıllardır.
Nostalji hayranlığına gerek yok, eskiseydi oynanmazdı yıllardır.
 
İkisi birbirinden farklı oyunlar değil, ikisi de rekabetçi FPS oyunu. Bundan başka ayrım yapılamaz bu 2 tür oyunda, eğer en ufak detaylar dahi 2 oyunu birbirinden farklı kılıyor olsaydı hiçbir oyun birbirinin benzeri veya alternatifi sayılamazdı. CS:GO ile R6 gayet tabii kıyaslanabilir.

R6'daki maçlar uzun sürmüyor, rauntlar maksimum 3 dakika, toplam maç süresi CS:GO'dan çok daha kısa, yerinizde oturup rakibin gelmesini bekliyorsanız sadece sıkılmanız çok doğal, rakipleri arkalamaya çalışın, rotasyon yapın, tek bir yönü kontrol etmek yerine aynı anda birden fazla yönü kontrol edin.

Bir de mümkünse en az bir arkadaşınızla oynayın, R6 arkadaşlarla oynayınca gerçekten kaliteli zaman geçirmenizi sağlayan bir oyun.

Oyunun yapısı beklemeye ve sabırlı olmaya uygun. CS:GO'da üst elolar da böyle ama R6 çok daha fazla uygun.
 
Nostalji hayranlığına gerek yok, eskiseydi oynanmazdı yıllardır.
Aynı yavan mekanikler zevk vermiyor artık. İlk HL modundan beri aynı mekanikler... Yıl 2020 oldu artık, 2005 değil. Nostalji hayranı olsam gider 1.6 oynarım. GO'yu sadece arkadaşlar ayda yılda bir toplanıyor diye oynuyorum.
 

Geri
Yukarı