CS:GO Yeniden Zirvede!

En iyisi counter-Strike Source.

İğrenç ötesi hitbox(sanırım ismi bu) adamın bir metre yanına da vursan hasar aldığın bir oyun kimse Source oynamaz sadece grafik geldi diye oynanmadı hiçbir turnuva geçmedi Source'ye CS:GO olmasaydı Valve 1.6'da kaldıydı.

Son düzenleme:
İğrenç ötesi Bit box(sanırım ismi bu) adamın bir metre yanına da vursan hasar aldığın bir oyun kimse Source oynamaz sadece grafik geldi diye oynanmadı hiçbir turnuva geçmedi Source'ye CS:GO olmasaydı Valve 1.6'da kaldıydı.
Hocam o dediğiniz şeyin adı "Hitbox".

Abi CS:GO'da artık hile görmeyen bir tek ben miyim? Rekabetçi ara kısmından alıyorum dört tane Türk oyuncuyu bakıyorum keyfime. Zaten nova 2'yim kasmıyorum yani.
Bu arada R6 mükemmel diyenler olmuş. Bu hem doğru hem yanlış. Evet iyi ancak oyundan zevk alabilmek için 200+ saat lazım galiba. İlk 15 saat falan uzaktan kumandalı ve kameralı aletimi kırıyorlardı ben daha oyuna başlamadan adam bizim base kapısına kadar gelip vuruyordu. Sabır lazım.

Ben de Faceit kasıyorum ama madalya kazanmak için mm giriyorum arada bana nedense hile gelmiyor gelen arkadaşların güven faktörleri kırmızı herhalde ya da oyuna girmeden oyunda hileciler var oynanmaz yazan tayfdan herhalde ...

Yazık, gerçekten çok yazık. Maalesef biz oyuncular akıllanmıyoruz. Adamlar zerre değer vermiyor oyunculara biz ise hala oynamaya devam ediyoruz.

Ne motoru güncelliyorlar ne hilecileri engelliyorlar ne de Türkiye'ye bir sunucu açıyorlar. Adamlar hiçbir şey yapmazken bu kadar zirvede olması gerçekten rezaletin daniskası.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı