CS:GO'da 300 FPS alan PC toplama önerisi

CJ Dikkat

Hectopat
CS:GO'da 1280x960 en düşük ayarlarda +300 FPS alacak sistem önerisi. Mümkünse 4000 TL'den fazla olmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO'da 1280x960 en düşük ayarlarda +300 FPS alacak sistem önerisi. Mümkünse 4000 TL'den fazla olmasın.
Amacın öncelikli olarak CS:GO ise ekran kartından çok işlemciye önem verdiğim şu sisteme bakabilirsin.
IMG_20200303_005654.jpg

Resimde özelleştirilmiş hali var. Linkteki sistemde parçaları bunlarla değiştirirsen gayet iyi olur 😀
IMG_20200303_010612.jpg

Bütçeyi geçmesin dersen aynı sistem bu şekilde de alınabilir.

Son düzenleme:
Amacın öncelikli olarak CS:GO ise ekran kartından çok işlemciye önem verdiğim şu sisteme bakabilirsin.
Eki Görüntüle 508880
Resimde özelleştirilmiş hali var. Linkteki sistemde parçaları bunlarla değiştirirsen gayet iyi olur 😀Eki Görüntüle 508882
Bütçeyi geçmesin dersen aynı sistem bu şekilde de alınabilir.
Kanka modart pc kasası izledim videosunu pubg de darbigaz oluyor az bir şey

Tamam ona dikkat etmedim pardon ama nereden özelleştireceğiz onu bulamadım.
Mobilden giriyorsanız özelleştirme sadece masaüstü sitesinde yapılıyor. Tarayıcınızdan masaüstü sitesi görünümüne geçin.

Bir de sisteme indirim gelmiş. Fiyat benim attığım resimlerden daha da ucuz olacaktır 😀

İntel işlemci kullandığımdan fiyat biraz fazla oldu çünkü intellerin tek çekirdek performansı daha iyi.
9400F ile 3500X hem tekil hem çoklu çekirdekte aynı gibiler. Hatta 3500X biraz daha iyi bile denebilir. R5 3600 modeli zaten ortada 9400F falan bırakmıyor 😀
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

9400F ile 3500X hem tekil hem çoklu çekirdekte aynı gibiler. Hatta 3500X biraz daha iyi bile denebilir. R5 3600 modeli zaten ortada 9400F falan bırakmıyor 😀
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Evet dediğiniz doğru Intel işlemciler tekli çekirdekte AMD'den daha iyi diye duymuştum fakat artık eskide kaldı herhalde o: D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı