CS:GO'da çok kill aldığım için hesabım incelenir mi?

titanss

Hectopat
Daha fazla  
CS:GO'da çok kill aldığım için hesabım incelenir mi? Smurf hesabıma CS2 düşsün diye rekabetçi maç girdim ve 50 kill aldım. Karşı takımdakiler report wh falan dediler. Bu başıma bela açar mı? Kesinlikle hile veya 3. parti bir yazılım kullanmadım, oyuna girmeden 2 kere dosyaların doğruluğunu kontrol ettim.

Dosya Ekleri

• Screenshot (328).png
    Screenshot (328).png
    589,7 KB · Görüntüleme: 71
CS:GO'da çok kill aldığım için hesabım incelenir mi? Smurf hesabıma CS2 düşsün diye rekabetçi maç girdim ve 50 kill aldım. Karşı takımdakiler report wh falan dediler. Bu başıma bela açar mı? Kesinlikle hile veya 3. parti bir yazılım kullanmadım, oyuna girmeden 2 kere dosyaların doğruluğunu kontrol ettim.

Valve hileleri bile doğru düzgün banlamıyor anca hesap kontrole düşer ondanda bir şey çıkmaz.

Overwatch'da senin hile olduğunu düşünürlerse ban yersin yomsa bir sıkıntı olmaz.

Hile kullanmadıysan hiçbir şey olmaz.

Overwatch'a düşeceğini pek sanmıyorum, karşıdakilerin 100 kazanması olduğunu düşünmüyorum (silverlar sonuçta) .
Karşı sizi Overwatch üzerinden izlemeyecek zaten, reportlayacak ve siz Overwatch için seçilen kişiler tarafından izleneceksiniz.

Hile kullanmadıysan hiçbir şey olmaz.

Karşı sizi Overwatch üzerinden izlemeyecek zaten, reportlayacak ve siz Overwatch için seçilen kişiler tarafından izleneceksiniz.
Tamam da karşıdakiler reportladığında direk Overwatch'a düşüyor mu? Belli bir kazanmanın üstünde olmaları gerekmiyor muydu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı