CS:GO'da e-sporcu nasıl olunur?

Hocam CS:GO'da e sporcu olmak için artık çok geç bence. Yeni çıkan oyunlarda şansınızı deneseniz daha iyi olur. Ki ozellikle de TR CS:GO şu an çok kötü durumda.
Hiç e spora bulaşmayın daha iyisi olur herhalde herkes yayıncı, e sporcu olmayı istiyor ve artık imkansızlaşıyor.
Ne önerirsin peki? Bende yayıncı olmak için sistem topladım. Mix mastering vs öğretici içerikler ilgi çeker mi?

Merhaba esporcu olmayı neden istiyorsun? Ona göre bir kaç kelam edeceğim.
Bende anlamadım bu işin ciddi anlamda zorlukları var +sağlık söz konusu .Konuyu açan arkadaşı tanımıyorum lakin genelde herkes yayıncı e sporcu olup kolay yoldan para kazanmayı düşünüyor.

Ne önerirsin peki? Bende yayıncı olmak için sistem topladım. Mix mastering vs öğretici içerikler ilgi çeker mi?
Hangi konuya hakimseniz o konuyla ilgili yayın açabilir siniz.Oyun yayınının tutmasi imkansıza yakın binlerce yayıncı var.Mix masteringte ilk önce ytden başlayıp kitle kazandıktan sonra yayıncılığa başlanabilir.

Oyun oynamayı seviyorum. İlgimi çekiyor, profesyonel takımlarla oynamak istiyorum hepsi bu
Sen benden daha fazla takip ediyorsundur e sporu ben sadece lole bakarım.E sporcuları biliyorsundur yaş 30 dan sonra hepsi bırakıyor yada bir çoğu.Sende bıraktığında yapacağın başka iş var mı?

Oyun oynamayı seviyorum. İlgimi çekiyor, profesyonel takımlarla oynamak istiyorum hepsi bu
1) Türkiyede espor alanında 10 tane profesyonel sayılabilecek takım var.
2) İyi seviye oyuncuların gelirleri avrupadaki sıradan kötü takım oyuncularından bile düşük seviyede.
3) Sektör çok stresli ve oyuncular için stabilliği yakalamak çok zor.
4) Kolay yoldan popüler olabiliyorsun ve bunu iyi kanalize edersen yayınlar ve youtube gelirin güzel olabiliyor.
5) Espor CS:GO için bitik durumda, Valorant ise gelir açısından tatmin edici değil. Profesyonel olmanın birinci adımı eğer yaşın 20'den küçükse oynadığın oyunu ÖĞRENMEK. Gerçek manada öğrenmek. Valorant örneğinden gidelim: VIPER karakteriyle her haritada korunaklı en az 3 line-up bilmiyorsan öğrenmemiş demektir. Game Sense dedikleri durumu geliştirmek için gerçekten çalışmak gerekiyor bu da bol bol maç izlemek ve oyun içinde odaklanmaktan anlamına geliyor. Yani sen A bölgesini ele geçirirken geçtiğin yolları asla unutmaman, verilen infoları hafızana kazıman gerekiyor ki rakibin gelebileceği yerleri biraz olsun anlayabil. AIM geliştirme konusu biraz daha sonradan geliyor çünkü 20 yaşın altındaki herkes belli bir seviyeye kadar kas hafızasını profesyonellerin seviyesine çıkartabilir. Türkiye oyuncusu çok toksik ve terbiyesiz. Bunu duymazdan ve görmezden gelmen gerekiyor(çok ciddi manada görmezden gerekiyor ama bu küçük görüp aşağılamak değil)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı