CS:GO'da haksız ban yemek

Anelemonyy

Femtopat
Daha fazla  
Bugün oyuna gireceğim zaman ban yediğimi öğrendim. Ban yiyen hesabımda 666 saatim var. Diğer oynadığım hesaplarımla beraber 1000 saatten fazlam var bunun 150-200 saati aim training haritalarında geçmiştir. Sırf iyi oynadığım için Overwatch'tan ban yemişim. Bazı Instagram, TikTok gibi sosyal medyalardan gördüğüm bazı Wallbang'leri önce bireysel olarak deniyorum oluyorsa normal maçlarda da deniyorum çoğu zaman da işe yarıyor, müfettişler bunu bilmiyorlar mı? Destek talebi gönderdim ama kalkar mı ban kalkarsa ne kadar sürer bilgisi olan var mı?

20230512_010401.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün oyuna gireceğim zaman ban yediğimi öğrendim. Ban yiyen hesabımda 666 saatim var. Diğer oynadığım hesaplarımla beraber 1000 saatten fazlam var bunun 150-200 saati aim training haritalarında geçmiştir. Sırf iyi oynadığım için Overwatch'tan ban yemişim. Bazı Instagram, TikTok gibi sosyal medyalardan gördüğüm bazı Wallbang'leri önce bireysel olarak deniyorum oluyorsa normal maçlarda da deniyorum çoğu zaman da işe yarıyor, müfettişler bunu bilmiyorlar mı? Destek talebi gönderdim ama kalkar mı ban kalkarsa ne kadar sürer bilgisi olan var mı?

Eki Görüntüle 1775799

Eğer haksızsa açılır. CS ile daha çok uğraşmaya başladılar çok uzun sürmez diye tahmin ediyorum.

Eki Görüntüle 1775799
Overwatch durdurulmamış mıydı? Nasıl banlandınız? CS2 betasına sahip olanlar Overwatch yapabiliyorlar mı?

Evet şu an overwatch kapalı tek ban yeme yolu VAC, yazılımsal tespit etmiş, açılması imkansız. Belki Gaben'ı rehin falan alsanız öyle açtırırsınız (!)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı