CS:GO'da hile kullanmadan da ban yenilebilir mi?

Bundan 5 yıl önce XANTARES ow ban yemişti ve hatalı olduğu anlaşıldı ve kaldırıldı.
1.png

Bana kalırsa düşük bir ihtimal. Owerwatch yapan kişiler, hile ile iyi oynayan arasındaki farkı rahatça anlayabilir. İyi oynayanlar hep ban yemeliydi o zaman. Böyle bir ihtimal olabilir ama ben olasılığını yüksek görmüyorum.

Hocam biraz öyle olmuyor işte 9 yaşında ki Rus çocuğu boostlayıp 150Win aldırıyorlar sonra önüne gelene bam güm 4'ünden de banlıyor.

Bana kalırsa düşük bir ihtimal. Owerwatch yapan kişiler, hile ile iyi oynayan arasındaki farkı rahatça anlayabilir. İyi oynayanlar hep ban yemeliydi o zaman. Böyle bir ihtimal olabilir ama ben olasılığını yüksek görmüyorum.

Hilesi olmayan birinin Owerwatch'da adam yakalaması imkansız adam backtrack vb nasıl anlayacak direk hile değil deyip geçecek tabii.

Hocam biraz öyle olmuyor işte 9 yaşında ki Rus çocuğu boostlayıp 150W'in aldırıyorlar sonra önüne gelene bam güm 4'ünden de banlıyor.
Owerwatch yapanlar sadece 9 yaşındaki çocuklar değil. 100 kişiden en fazla 6-7 tanesi dediğiniz örnektendir. Ben hala fikrimin arkasındayım.

Yüksek olmasa da bir olasılık var diyebiliriz. Bazı oyuncuların bazı maçlarında gerçekten de hile gibi içgüdülere sahip bir şekilde oynadıklarına tanık oluyoruz en nihayetinde. Öyle bir maç Overwatch'a düşerse şüphe çekeceği ortada. Ve herkes de tarafsız düzgün bir değerlendirme yapabiliyor mu bilemiyoruz 🤷‍♂️

CS GO'da sadece hileden dolayı ban yemezsiniz. Takım arkadaşınızın oyununu bozmaktan, ırkçılık yapmaktan, küfür etmekten ve oyunu bozmak gibi sebeplerden de ban yiyebilirsiniz. Bu durum hile gibi kalıcı olmaz fakat geçici olarak oyunun bazı özelliklerine erişemeyebilirsiniz.

Hocam Overwatch mümkün bence. Çok iyi oynayanlar hile zannedilebilir. Xantares vs gibi oyuncuların adını bilmeden ben de izlesem hile mi değil mi ayırt edemem.

Yanlış atılan Overwatch da çok fazla duydum. Yanlış atılan VAC da.
İki tane arkadaşım, hile kullanmadıkları halde VAC yerken. Yüzden fazla maçta "soft-aim" hilesi kullanan bir tanıdığım, hala oyuna devam ediyor. Hile kullanmaya başlayalı 4 ay oldu, hala sorun yok diyor.
VAC bu, çok da şey etmemek lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı