Bundan 5 yıl önce XANTARES ow ban yemişti ve hatalı olduğu anlaşıldı ve kaldırıldı.
Damar ggBundan 5 yıl önce XANTARES ow ban yemişti ve hatalı olduğu anlaşıldı ve kaldırıldı.
Eki Görüntüle 678144
Bana kalırsa düşük bir ihtimal. Owerwatch yapan kişiler, hile ile iyi oynayan arasındaki farkı rahatça anlayabilir. İyi oynayanlar hep ban yemeliydi o zaman. Böyle bir ihtimal olabilir ama ben olasılığını yüksek görmüyorum.
Bana kalırsa düşük bir ihtimal. Owerwatch yapan kişiler, hile ile iyi oynayan arasındaki farkı rahatça anlayabilir. İyi oynayanlar hep ban yemeliydi o zaman. Böyle bir ihtimal olabilir ama ben olasılığını yüksek görmüyorum.
Owerwatch yapanlar sadece 9 yaşındaki çocuklar değil. 100 kişiden en fazla 6-7 tanesi dediğiniz örnektendir. Ben hala fikrimin arkasındayım.Hocam biraz öyle olmuyor işte 9 yaşında ki Rus çocuğu boostlayıp 150W'in aldırıyorlar sonra önüne gelene bam güm 4'ünden de banlıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.