CS:GO'da hile var diyen oyuncular

MM'de, en düşük eloda bile hile geliyor. 2014-2015 arasını iyi hatırlıyorum, o zamanlar sistem iyi değil 60 FPS ve altı alıyorum, Mg'ye kadar çıkmıştım 0 hile. Şu anda yapmaları gereken, en çok hangi ülkeden hile açılıyorsa, oyun fiyatını yükseltmeleri lazım. Baktılar Türkiye'de, X kadar hile açmış, devam da ediyor, oyun ücretsiz değil de 700-800 TL'den satılsın. Steam'in caydırıcı davranması lazım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Not: Prime hesabim yok ve oyunda 350'ye yakin saatim var. SS i buraya birakiyorum.

Eki Görüntüle 1517620

Her CS:GO konusu acildiginda spawn olan ' CS:GO'da hile dolu kanka' tiplerine lafim. Oyunda kac saatiniz varda kac hile gordunuz?
Ilk olarak yeni tertemiz bir hesapta basladiysaniz bu sekilde davranmaniz normal. Cunku guven faktorunuz dusuk. CS:GO'da guven faktoru dedigimiz bir olay var. Ovgu aldikca artar, report yedikce azalir ve ban yemeye kadar gider. Bu sistem yanlış bilmiyorsam Steam'deki, oyundaki saatinizi oyun saatlerinizi vs alip kendince isleyip size bir guven faktoru cikartiyor. Ornek olarak -allow_third_party_software kodunu kullanirsaniz guven faktoru uyarisi alirsiniz. Ben bu forumda CS:GO Valorant vs konulari gordum ve genel olarak CS:GO'yu kotulerken kullandiklari arguman hile korumasi ve 128 tick. Oyunda 1-2 saatinizi gecirip ondan sonra 'oyun hep hile doldu' demeye gerek yok. Tamam benim de saatim aşırı fazla degil fakat azimsanacak kadar da degil. Su ana kadar Max 4-5 hileci ve DM de 1 tane spinbot gordum. Sadece ofkenizi kusmak yerine yapici elestiri yapmaya calisir ve bu bu nedenden hile geliyor ya da bu kadar hile geldi yazarsaniz sevinirim. Boyle bos bir konu icin birbirimize girmemize gerek yok.
Rekabetçi hiç oynamadım ama onun dışında her 2 elde 1 hile çıkıyor ve çok bariz belli ederek kullandığından oyun da bişey yapmadığından sinirlenip sildim bayadır oynamıyorum.
1663266657584.png
 

Geri
Yukarı