CS:GO'da hilecinin böylesi!

Biraz içerlemiş gibisin Eruhlu. Hileciler normal bir şey, güven faktörünü yükselt yoksa kurtulamazsın.
 
Oyunun kendi mağazasında skin satılmaz.

Hiç Steam kullanmadın herhalde anlaşılan istediğin silahı ve itemi parasını vererek alabilirsin CS:GO'da bilmeden yorum yapma.
En son Steam pazarda kullanıcılar 2K'dan eldiven satıyordu, oyun kendi içinde mağaza mı getirdi şu anda?

Yahu Steam pazar ile oyun mağazası aynı şey işte anlayın oyundaki envanterde browse market dersen açılır pazar.
 
Hiç Steam kullanmadın herhalde anlaşılan istediğin silahı ve itemi parasını vererek alabilirsin CS:GO'da bilmeden yorum yapma.

Yahu Steam pazar ile oyun mağazası aynı şey işte anlayın oyundaki envanterde browse market dersen açılır pazar.

Daha adını bilmiyorsun pazarın bana diyorsun Steam kullanmamışsın diye üzüldüm senin adına. Ayrıca CS:GO içinde de market olduğunu bilmiyorsun daha aynı şey diyorsun.
 
Nick değiştirmek işe yaramaz zira STEAMID var işin içinde. Maçta hileyi belli etmedilerse ve Undetected bir hile ise OW'den de yemezler. Ha, maçta belli ettilerse OW'den ban yerler. Zaten hesaplar 0, para etmez halde. Ban yedikten sonra tekrar hesap açıp girerler. Profilden report ise bir işe yaramaz. Benim legit olduğumu düşünüp report botu atan Rus arkadaşların elde ettiği tek şey güven faktörümü düşürmek oldu. Bunu da commend botu ile geri çözüyorlar zaten. OW'yi bekleyeceksiniz, yapacak bir şey yok. Faceit ayrı, MM ayrı rezillik içerisinde. Sıyrılmak için en az 6-7 level olmak lazım Faceit'de. Veya Premium/ESEA vs...
 
Daha adını bilmiyorsun pazarın bana diyorsun Steam kullanmamışsın diye üzüldüm senin adına. Ayrıca CS:GO içinde de market olduğunu bilmiyorsun daha aynı şey diyorsun.

Senin yaşından fazla CS oynadığıma eminim :) oyunun içinde market yok sadece bazı özel itemler geliyor indirimli olarak onlar alınabiliyor bunun dışında inventoryden marketplace dersen harici sayfa olarak oyunun içinde market açılıyor ve buradan istediğini alabiliyorsun daha neden bahsediyorsun?
 
Arkadaşlar inanılmaz bir olay var. VAC ban yememek için neler yapıyorlar ya.
2 adet profil linki koyacağım. İkisini de inceleyin.
Sıradan bir CS:GO matchmaking oynuyoruz ben ve 3 arkadaşım. Karşı takım ise...
Beni, ölüpte herkese bu adam hile diyen tiplere karıştırmayın. Yaklaşık 2 defa pre-fire ile öldürüldüm ve maçta son roundda 2vs3 durumda hiç ses vermediğim halde kapı arkasından AWP ile öldüm. İnanmayan varsa clip de atabilirim.
Her neyse vereceğim bu 2 profili reportlamanızı istiyorum. Birinci profil hile için ikincisi ise hileye yataklık yapan için.
Profil 1: Steam Community :: UrsuB3H3M0TH
Profil 2: Steam Community :: Kawasaki
Bu haysiyeti 0'ın altında olan şahıslar maçın son roundlarına doğru oyundan ayrıldılar ve birbirlerinin isimlerini değiştirdiler hala da isim geçmişinde duruyor. Başına böyle bir şey gelen varsa bir anlatsın neler oluyor? VAC ban yememek bu kadar mı kolay!
Ağa adamlar hile o kesin ama ban yemezler neden diye sorarsan CS go nun şu an ki hile korumasi çok kötü para li hileler de ucuz ondan dolayı güvenlik faktörü düşük olanlar hilelere denk geliyor şu an benim güvenlik faktörün 98 hile hiç 1 senedir gelmiyor benim bu ark var ama güvenlik faktörü düşük diye hep hile geliyor Nona benle maç girince de bana da hile geliyor ondan güvenlik faktörünü artır maç içinde takımına saldırma ve maç gorevlerini yap ki güvenlik faktörün artsın
 
Ağa adamlar hile o kesin ama ban yemezler neden diye sorarsan CS:GO'nun şu anki hile korumasi çok kötü parali hileler de ucuz ondan dolayı güvenlik faktörü düşük olanlar hilelere denk geliyor şu an benim güvenlik faktörün 98 hile hiç 1 senedir gelmiyor benim bu Ark var ama güvenlik faktörü düşük diye hep hile geliyor nona benimle maç girince de bana da hile geliyor ondan güvenlik faktörünü artır maç içinde takımına saldırma ve maç gorevlerini yap ki güvenlik faktörün artsın.

Overwatch da yapıyorum güven faktörünü yükseltmek için. Birbirine girmişler yukarıda yazılanları okudum da. CS:GO bitti falan... Arkadaşlar CS:GO sizin için bitti benim için bitmedi, SteamDB'den bakabilirsiniz oyuncu sayısı gayet yeterli, yeni oyunun hevesinden CS'yi bıraktınız. Önemli olan hilenin önüne geçmek, geçemeseler de bırakmam. FACEIT maçlarında karşıma hile gelmedi bu zamana kadar. Amaç biraz kasa düşürüp satmaktı. Bu yüzden mm oynuyorum. Yoksa bende biliyorum hile olduğunu. Ama 4 -5 Win serisi yapıpta haysiyetsizin teki gelip rank düşünce bir moral dağılıyor normal olarak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı