CS:GO'da Hileler Bitecek mi?

Her 5 oyunun 3'ünde kesin hile geliyor seçkin hesap 10 yıllık hesabım gene geliyor.
Seçkin olmanın bir anlamı yok zaten. Bedava hesaptan belli seviyeye gelip bedavadan seçkin olabiliyorsun. Hilecisi falan hepsi oluyor yani bildiğin. Gerçi FaceIt'te bile hile başlamış baya sanırım. FaceIt girmiyorum ama çok şikayetçi var internette okuyorum.

Hile açmanın zevk verme ya da mantıksal açıdan sebebini anlayabilmiş değilim.Hile kullanan bir insan acaba düşünüyor mu ben asla gelişemeyecek bir emek hırsızıyım asla bu oyunu kendi yeteneğim ile oynamayacağım gibisinden.CS:GO bitmese de dürüst oyuncularını kaybetti çoktan.

Hesabinız seçkin ise hileler ile fazla karşılaşmıyorsunuz. Arada sırada mutlaka denk geliyor. Son zamanlar fazla CS:GO oynamıyorum, şu ajanlar geldikten sonra ekledikleri bazı şeyler performansı bayağı olumsuz etkiledi desem yalan olmaz.

Oynamamaktan Supreme hesabım DMG'ye kadar düştü. Attığım 5-10 dereceli oyunda hilecilere denk gelmedim. Daha düşük ranklarda durum nedir bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı