CS:GO'da hileler var mı hala?

Bende seçkin hesap yok ve yaklaşık 4 - 5 gündür oynuyorum ve bolca rekabetçi ve yoldaş maçı attım. Karşıma hiç hile gelmedi. Sadece takımımdan bir adam sürekli bir hilenin reklamını spamlayıp durdu chatten. O da legit hile kullanıyordu galiba. Hiç yok değil ama çok seyrek denk geliyor. Bir de güven faktörünüz yüksekse sıkıntı yok.

CS 1.5 zamanından beri oyunu sağlam oynarım. 2013 yılında CS:GO geçtim 3-4 hesap toplamında yaklaşık 10-11K saatim var. Eğer vaktinize emeğinize değer veriyorsanız, para verip ESEA geçin. Ben 3 yıl falan ESEA A+ son senemde RANK S oynadım. Orada edindiğiniz kalite ve tecrübeyi MM de ASLA edinemezsiniz 👍

Her öldüğünüzde karşınızdakine hile diyorsanız, evet size göre hâlâ çok hileci vardır. Bana göre 10 oyunda 1 ya var ya yok.
Kendim uzun süre hile kullanarak hile grubum ile oynadım. Evet hile gibi ama değil bence dediğiniz oyuncular hile. Legit oynamak hile ile hileyi belli etmeden ban yemeden oynama şekline deniyor. Kaliteli ve uzun süre oynamış biri izlesen bile net bir şekilde hile denilmeyecek şekilde oynaması mümkün. Bir sürü global hesabım vardı ve sinirlenip rage oynamaktan başka ban yemek imkansıza yakın.

Ekstra olarak eğer birinin hileci olduğundan net bir şekilde eminseniz duvarın arkasından çıkar gibi yapıp hemen durun. Çok büyük bir olasılıkla refleks gösterip tıklayabilir. Kalitesiz hilelerde ise bazı küçük duvarlardan aim kayabiliyor.

Kendim uzun süre hile kullanarak hile grubum ile oynadım. Evet hile gibi ama değil bence dediğiniz oyuncular hile. Legit oynamak hile ile hileyi belli etmeden ban yemeden oynama şekline deniyor. Kaliteli ve uzun süre oynamış biri izlesen bile net bir şekilde hile denilmeyecek şekilde oynaması mümkün. Bir sürü global hesabım vardı ve sinirlenip rage oynamaktan başka ban yemek imkansıza yakın.

Ekstra olarak eğer birinin hileci olduğundan net bir şekilde eminseniz duvarın arkasından çıkar gibi yapıp hemen durun. Çok büyük bir olasılıkla refleks gösterip tıklayabilir. Kalitesiz hilelerde ise bazı küçük duvarlardan aim kayabiliyor.
Bilmeyenler için güzel bir bilgilendirme yazısı olmuş. 7000+ Saatim var. Tecrübem olsun ama değil mi artık bazı konularda :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı