CS:GO'da itemi ne yapmalıyım?

Öncelikle şu an iteminizin fiyatını artmış olarak görmeniz Steam kaynaklı bir sorun dolayı oluyor. Eşyanız yüksek ihtimalle %5 ile %20 arasında daha az değere sahip. Eğer oyun alacaksanız Steam yaz indirimlerinin son günü satın. Almayacaksanız CS2 çıktığında pazarda her şeyin fiyatı yükseldiği sırada satın.
 
fiyatı artıyor. Bu skini hazır indirim varken satıp seçkin mi almalıyım? Yoksa itemi bekletip daha çok değerlenmesini mi bekleyeyim?
Kendi fikrimce bekleyip değerlenmesini beklersen, Skin'in fiyatının arttığı gibi oyunların da artabilir. Çok fazla kâr yapmazsan paranın gidiceği yer yine oyunlar olucaksa zam gelirse yaptığın kâr'ın bir anlamı kalmıycak. Prime'ın fiyatı oyun içinde daha pahalı bu da fiyatına mağaza için de zam geliceğini gösteriyor, Hazır yaz indirimleri de varken satıp harcamanı öneriyorum.
 
Yani evet çıkartıyorum fakat bu itemi bekletersem daha çok para ile seçkin alsam mı diye düşünüyorum. Yani şu anda bekletsem daha çok para kazanır mıyım? Yoksa seçkin alsam mı daha çok karda olur mıyım?

Steam dolar kurunu yükseltecek diye söylemler var eğer yükselirse seçkin fiyatı yükselir daha fazla para vermek zorunda kalırsınız.
 
Prime olabilir tabi fiyatı artacaktır yakında. Artmadan alınabilir. Ama benim fikrim hemen satıp paris kapsüllerine yatırım yapmak olurdu.
 
Arkadaşlar arkadaşımdan 300 liraya bu skini satın aldım. Ve skin gün geçtikçe fiyatı artıyor. Bu skini hazır indirim varken satıp seçkin mi almalıyım? Yoksa itemi bekletip daha çok değerlenmesini mi bekleyeyim?

Eki Görüntüle 1850041

Eki Görüntüle 1850042
Hocam benim düşüncem satıp prime almanız çünkü prime zaten steam dolar kuru artarsa 500 lü fiyatlara çıkacağı söyleniyor prime alırsanız 2 aya parası çıkar.
 
Bilgisi olan yazarsa sevinirim, steam dolar kuru arttığı zaman skinlerin de fiyatı artıyor mu? Yani 2-2.5 katına çıkar mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı