CS:GO'da Kendimi nasıl geliştirebilirim?

hellian the guitarist diye bir csgo kanalı var, 7 günde aim geliştirme adında bir videosu var bakabilirsin fakat sana pek yarayışlı olur mu bilmem. çoğu kişinin kullandığı aimbotz'a girip en az 20 dakika bot vurman gerekiyor. ilk başta çok sıkılacaksın. ve en önemlisi dpi, sens ve crosshair. örn ben 800dpi 0.6 sens ve küçük crosshair kullanıyorum. öneririm

212 saat oynadım, Silver 1'im. Kendimi nasıl geliştireceğim? Ak ve AWP de iyiyim kendimi nasıl geliştirebilirim ama kötüyüm geçen rekabetçi atarken 2. falan oldum ama gereksiz yere ban yedim. Nasıl gelişebilirim? Usta muhafız olmak istiyorum.

Surf aimbotz deathmatch gibi modlarda pratik yaparak gelişebilirsin. YouTube'da Hellian TV adında bir kanal var onun 7 günde aim geliştirme adlı bir videosu var onu izlersen sevinirim :)

İnternetteki videolardan da yararlanıp kendinize uygun bir program hazırlayın ve rutin olarak programı uygulayın. Takım arkadaşlarınızla aranızda iletişimin olması önemli etkenlerden birisi, aynı zamanda info vermeleri de oyunu kazanıp kaybetmenize etki eden büyük bir etmen. Bunların dışında profesyonel oyuncuların yayınlarını ve turnuvaları izleyip tecrübe kazanabilirsiniz. Son olarak ise maplara özgü bomba taktiklerini bilmeniz, kendinize uygun oluşturduğunuz programın içine bomba taktiklerini de ekleyip, yukarıda da dediğim gibi rutin olarak çalışmanız kendinizi geliştirmenizde büyük bir rol oynar.

212 saat oynadım, Silver 1'im. Kendimi nasıl geliştireceğim? Ak ve AWP de iyiyim kendimi nasıl geliştirebilirim ama kötüyüm geçen rekabetçi atarken 2. falan oldum ama gereksiz yere ban yedim. Nasıl gelişebilirim? Usta muhafız olmak istiyorum.

Aimbotz oyna surf sunucularına gir DM oyna bol bol pratik yap kısacası kendine uygun hassasiyeti bulmanda sana güzel bir artı kazandırabilir ek: Bombaları efektif olarak kullanmalısın bence maplerdeki smoke, flash yerlerini öğrenirsen her zaman bir tık önde olursun.
mm oynama Faceit oyna ve aim botz de her gün aim kas.

Silver 1 ve Faceit mi?

Face it nedir açıklar mısınız
Surf aimbotz deathmatch gibi modlarda pratik yaparak gelişebilirsin. YouTube'da Hellian TV adında bir kanal var onun 7 günde aim geliştirme adlı bir videosu var onu izlersen sevinirim :)

Aim mim Silver 1 re göre bayağı iyi

Aim mim Silver 1 re göre bayağı iyi

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı