Bu siteler için Steam Guard gerekli mi? Telefon guardım yok.
Hayır yok csgolive hallcase gibi güvenilir sitelerden yapın unlostun açtığı siteler gayet başarılı.
Bu siteler için Steam Guard gerekli mi? Telefon guardım yok.
Güvenliğin için steam guard şart, Steam Guardın yoksa hesabının çalınmaya müsait demektir.Bu siteler için Steam Guard gerekli mi? Telefon guardım yok.
200 TL, 150 TL bıçak mı var ?Şans işi o 500TL verip 200 TL bıçak çıkabilir veya 1000 verip 150TL tamamen şans. Ama sitelerde daha şanslı 500 verip 1000 çıkarabilirsin fakat 500 verip 90'da çıkarabilirsin.
Site diyorumGüvenliğin için steam guard şart, Steam Guardın yoksa hesabının çalınmaya müsait demektir.
200 TL, 150 TL bıçak mı var ?
Dostum Bıçak mı var diyorum ? Hangi sitede 200 TL - 150 TL bıçak var dostum şaka mısın sen ?Site diyorum
Bence de asla ve asla güvenmeyin o tür sitelereArkadaşlar ilerleyen zamanlarda bıçak çıkartmak istiyorum. Hangi kutuda bıçak çıkma ihtimali yüksek? Bazı arkadaşlar siteden aç vs yazacaklar sitelere güvenim yok. Steam hesabımı da veremem.
Bu o kadar ama o kadar düşük bir şanş ki... Yıllardır CSGO kasa açma videoları izliyorum ilk kez geçen gün 5000 dolarlık bıçak çıkaran bir arkadaş gördüm. Bence siz bu kadar yüksek hayallere dalmayın.Hocam orayı düşünüyorum da mesela açarsam 5000 dolar değerinde bıçak çıkarsa daha karlı olmaz mı? Ama nereden bilelim.
Kardeşim hiç mi kasa açılımı izlemedin? adamlar 500 veriyor sitede satılma fiyatı 90 TLDostum Bıçak mı var diyorum ? Hangi sitede 200 TL - 150 TL bıçak var dostum şaka mısın sen ?
Öyle saçmalık mı olur hangi yıldasın bilader ?Kardeşim hiç mi kasa açılımı izlemedin? adamlar 500 veriyor sitede satılma fiyatı 90 TL
Ya kardeşim git biraz yayıncıları kasa açılımlarını izle cs de değil sitedeÖyle saçmalık mı olur hangi yıldasın bilader ?
YA onu diyorum zaten sitede nasıl 150 TL oluyor 150 TL'ye BIÇAK mı var ???? Atsana link bi ?Ya kardeşim git biraz yayıncıları kasa açılımlarını izle cs de değil sitede
Mesala bu!YA onu diyorum zaten sitede nasıl 150 TL oluyor 150 TL'ye BIÇAK mı var ???? Atsana link bi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.