CS:GO'da Overwatch ban nedir?

Overwatch ban tam olarak nedir? Durup dururken böyle bir şey olur mu? Haksız yere Overwatch ban yiyen var mıdır hiç?
Overwatch standart oyuncuların kararı ile hileyi kullanan kişiyi yasaklamasıdır. Haksız yere ban yiyen illaki olmuştur. Trickshot'tan ban yiyen bir sürü insan tanıyorum. Şahsen Overwatch banı yedim 60 Gün içerisinde haklı olduğum için cezamı kaldırmışlardı. Sebebi ; Çok fazla SSG No scope atıyordum. Monitörümde bulunan crosshair ile pitten a side'ye tek atıyordum. 😂

Overwatch ban tam olarak nedir? Durup dururken böyle bir şey olur mu? Haksız yere Overwatch ban yiyen var mıdır hiç?

Haksız yere yersin ama bunu bildirisen işte hile kullanmadan ban yedim diye banını çekiyorlar biliyorum.
2. olarak Overwatch ban nova 150Win üstü oyuncuların çok kez şikayet edilen insanları izlemesi oluyor.

Belirli maç sayısına ulaşan kişiler moderatör olarak raporlu kullanıcıları izleyebilir. Raporlanırsanız oyun kaydınız birden fazla rastgele kişiye gönderilir ve izlenmesi talep edilir. Kullanıcı adı gibi bilgiler gizli kalır, eğer çoğunluk hile yaptığınızı işaretlerse overwatch banı yersiniz.

Sen yeterli sayıda rapor yedikten sonra tecrübeli CS oyuncularına overwatch dosyası gider ve bu dosyadan senin oyununu izlerler yeterli sayıda müfettiş hile olduğuna karar verirse ban yersin. Hiç nasıl kaldırırım diye sorma çok zor kalkıyor bu forumda hilenin içinden geçip bana haksız ban attılar diyenleri çok gördük.

Haksız ban atılma ihtimali var ama izleyen bütün kişilerin senin hile olduğun konusunda hemfikir olması gerekiyor aksi taktirde ban yemiyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı