Oyun Steam CS:GO'da rakip görünce oyun donuyor

SullivianKing

Hectopat
CS:GO'da oyun bir anlığına donuyor. Oyun SSD'ye kurulu ama adam ciktiginda oyun donuyor, geri geliyor 1 saniye sonra ama normal degil. Adami goruyorum, 1 dondu, 2 dondu, 3 donuyor. Niye oluyor acaba? Sistem gereksinimi sormayin, oyunu normal 120 FPS oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya da oyunun bir problemi olabilir.

Sanmam.

Ultrada da o kadar düşmez ki ama. 12700H sonuçta az bir şey değil.

Ekran kartı ve RAM sıkıntı yapar işte burada her ne kadar işlemci odaklı olsa da, özellikle çatışmada düşebilir FPS.

Sanmam.

Ekran kartı ve RAM sıkıntı yapar işte burada her ne kadar işlemci odaklı olsa da, özellikle çatışmada düşebilir FPS.

Ha şimdiden söyleyeyim 4 GB'lik ekran kartı var ve 3060 bile olsa laptoplarda masaüstü performansını vermiyor ekran kartları.

Sanmam.

Ha şimdiden söyleyeyim 4 GB'lik ekran kartı var ve 3060 bile olsa laptoplarda masaüstü performansını vermiyor ekran kartları.
Öyle zaten. Ekran kartının W değerini düşürüp çip yapıyorlar.

Ekran kartınızda bir sıkıntı olma ihtimali var teknik servise verebilirsin başka oyunlarda yapıyor mu eğer yapmıyorsa CS:GO'nun dosyalarını doğrulayın o da olmazsa sıcaklıkları kontrol edin.

Güzel kardeşlerim, bu laptop'tan ne ultra ayarda 120 fps oynarsınız nede normal ayarda. Konu sahibi ise konuyu bırakmış gitmiş ne kadar sinir oldu bilemem, ama laptop'ta ultra ayarda 120fps alıyordur falan kullandın mı kardeşim o laptop'u?

Benim masaüstü bilgisayarımda 3060 var fakat laptop'taki 3060'ların performansını düşürüyorlar sebebi enerji tüketimi.

LAPTOP ALMAYIN ALDIRTMAYIN KARDEŞLERİM GİDİP KENDİNİZ PC TOPLARSANIZ EN GÜZELİ OLUR ELİNİZLE EN İYİ MASAÜSTÜ BİLGİSAYARI ÇIKARABİLİRSİNİZ.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı