CS:GO'da rank atlamak kolaylaştı mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar, öncelikle bu övünme veya ego kasma postu değildir onu belirteyim. Normalde 2017 yılında MG2'ye kasarken hayatsız olmuş, 1 ayda anca çıkabilmiştim. Fakat bugün 10 maçımı attıktan sonra direkt MG1 attı. Bu oyunda rank atlamak mı kolaylaştı yoksa başka bir problem mi var? Genelde ilk sıralarda ve 4 5 bazen 6 EDO ile bitiriyorum. Ama sonuç olarak gerekenden yüksek attı gibi hissediyorum. Dediğim gibi ego kasmak için açmadım bu konuyu, saçma sapan yorumlar yazmayın o yüzden 😇.

Başlatırken eskisine göre çok yüksek başlatıyor, 2016 da en fazla 3 4 lose ile 10 wini tamamladıktan sonra silver 4 başlamıştım. Geçen sene açtığım ve arkadaşlarımla troll için kullandığım hesapta tonlarca lose almama rağmen nova 2 başlattı.

Hayır kolaylaşmadı. En başındaki rank sistemi neyse hala aynı şekilde devam etmekte.
Çok ilginç, saatlerimi boşa gömmüş gibi hissediyorum :D.
Hatırladım da 125 Win vardı yoldaşta, 175 Yaptım ve hala DMG idim. :D CS:GO çok kötü bir rank sistemine sahip.
Yoldaş kolay hocam :D. 20 Win ile MG başlattı. Ama o gelen takımlar yok mu o takımlar 😠. Hem kötü rank sistemi hemde kötü bir hile koruması.

Başlatırken eskisine göre çok yüksek başlatıyor, 2016 da en fazla 3 4 lose ile 10 wini tamamladıktan sonra silver 4 başlamıştım. Geçen sene açtığım ve arkadaşlarımla troll için kullandığım hesapta tonlarca lose almama rağmen nova 2 başlattı.
10 Win 7 Lose MG1 çok tuhaf yani, dediğin gibi 10 Win 2 3 Lose alırken bile S4 atıyordu oyun.
Takımlar önemli değil ki, 50 Maçtan 40'ı kazanılmıştı.
Oyun cidden aşırı ilginç bir rank sistemine sahip.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı