CS:GO'da tanıştığım biri 5eplay.cnduikang.com üzerinden klanına katılmamı istedi

Daha fazla  
Merhaba dün bir rekabetçi maçta 5-3 kaldık ve takımı taşıdım, ardından takımdaki Çinli birisi https://5eplay.cnduikang.com/ bu sitenin linkini ve klanlarının adı olan fotoğrafı yolladı. Beraber oynamak istiyor ama İngilizcesi çok zayıf çeviri üzerinden Çince konuştuk, CS için bilindik bir yer mi dolandırıcılık ihtimali gibi bir durum var mıdır? Keyif almıştım oyunu oynarken ama şimdi şüpheye düştüm.

Yani gidip anlaşamadığın Çinli kankalarla bilemeyeceğin yerlerde bir şeyler yapma heyecanı hissetmiyorsan, bence çok gerek yok :).

Yani gidip anlaşamadığın Çinli kankalarla bilemeyeceğin yerlerde bir şeyler yapma heyecanı hissetmiyorsan, bence çok gerek yok :).

Ruslarla oynadığım zamanlara göre 10 kat keyif aldığım için şansımı denemek istedimde hiç tıklamadım arkadaşların dediklerine görede iyi ki tıklamamışım.

Ruslarla oynadığım zamanlara göre 10 kat keyif aldığım için şansımı denemek istedimde hiç tıklamadım arkadaşların dediklerine görede iyi ki tıklamamışım.
Çok tehlikeli sulardasın kardeş. Heyecanı seven biri gibisin. Bilgisayarında önemli bilgiler yoksa sıkıntı yok. Senin yerinde olsam sırf ayrı bilgisayar kullanırdım bu tür heyecanlar için.

biraz once bana da denediler bir seyler :D

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    346,2 KB · Görüntüleme: 435

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı