- Makaleler
- 2
CS:GO için bu kadar zahmete girmeye gerek yok bence.
Kasa olarak P350x düşünüyorum.Uygun ve bu işlemlere yetebilecek bir sıvı soğutma önerir misiniz ?Hız aşırtma işi tecrübe ve biraz da şans işidir. Sıvı soğutma tarafında 240mm/280mm kaliteli soğutucular alacaksınız. Hava soğutma olarak en üst modelleri tercih edeceksiniz ve fiyatları 500-600 TL civarında.
Olay bununla da bitmiyor. Kasanızın hava akışının da iyi olması gerek.
GTX 1060 veya 1070. Mönitör olarak MSI Optix MAG24CKart ve monitörü ne düşünüyorsunuz?
Dostum sadece CS:GO oynamayacağım. Aynı zamanda AAA oyunlarıda oynayacağım. Ama önceliğim CS:GO olacak.CS:GO için bu kadar zahmete girmeye gerek yok bence.
240 hz monitöre verecek param yok malesef. Aynı zamanda çok fazla filmde izliyorum o yüzden VA panel istiyorum.İ5 9600k tam anlamıyla doyuracaktır diye tahmin ediyorum ekran kartını. Birde ben CS:GO'yu 4:3 ayarlarda oynuyorum o yüzden işlemcinin önemi daha da çok artıyor.Öncelik CS:GO ise monitör 240 hz alınabilir.Gtx 1070 kart i7 7700k stock işlemci ile 350-400 fps alıyor. İşlemciye çok abanmaya gerek yok sanki.i5 8600k veya 9600k hangisi uygun bulunursa işinizi görür .
Maalesef 2. el düşünmüyorum dostum.Yahu ben sizi unutmuşum. Bu arada aman diyeyim, TN panelden uzak durun.
Satılık - Corsair Hydro H100i v2 Extreme Sıvı Soğutucu
Şu konuya mesaj atın bakalım. Bu soğutucu ile 8700K'ya ne kadar hız aşırtma uygulamış diye öğrenin. Ona göre de anlaşırsanız satın alırsınız.
En azından kendi frekansı olan tek çekirdekte 4.7 Ghz gösterebilecek bir soğutma istiyorum sıvı veya hava farketmez aslında.O zaman @CJack60 etiketliyeyim. O daha iyi anlar sıvı soğutma işinden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.