CS:GO'nun Hitregler ile problemi ne?

Yer
Istanbul
Daha fazla  
Oyunda inanılmaz derecede fazla olmak üzere "Vurdum, saymadı!" sorunu yaşıyorum. Crosshair açıkça kafasında fakat, 1'i, 2'yi bırakın, 4 kere vursam yine yemiyor. Beni izleyenler de bu duruma deliriyor, nasıl sayılmaz diye.

Ping ile alakalı sorunum yok, pingim 45-50 civarlarında geziyor.
128-tick sunucularda Faceit oynuyorum genelde. Orada dahi çok fazla yaşanıyor.
Paket kaybı sorunum yok.
Çözünürlük: 1440x1080.

Sorun sadece maçlarda değil, antrenman yaparken de çok başıma geliyor. Örneğin, aşağıda 45 dakika önce yaptığım antrenmandan birkaç delirmelik örnek.

20200229233844_1.jpg
20200229234004_1.jpg
20200229234024_1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Crosshair sıkıntılı olabilir mi başka bir Crosshair deneyin bence.
Crosshairle alakası yok hocam, ıskalamamışım, oyun saymamış. Kırmızı kutular bildiğiniz üzere benim oyunum, maviler sunucu.
Hocam bu sorun 2015 yılında vardı ama düzeltmişlerdi. Ben böyle bir sorun yaşamıyorum.
Şahsen 2015'te başladım oynamaya, asıl o zamanlar yoktu bu problem. Ne olduysa 2016'da hitboxları yeniledikten sonra oldu, vurmamaya başladı.
Oyun dosyalarını doğrulayıp tekrar dene.
Doğruladım, düzelmedi.

Topluluk sunucularına girdin mi hiç? Oluşan herhangi bir dosya problem yaratıyor olabilir. Resmi olarak böyle bir sorun yok. Oyunu silip temiz kurulum yaparsan daha sağlıklı sonuçlara ulaşırsın.
Topluluk, Faceit, MM farketmeksizin oluyor bu sorun. Ayrıca resmi olarak bulunan bir sorun. Çözmeye pek meraklı değiller gibi. Koca ESL major ortasında s1mple kaç kere AWP kaçırdı bu sebepten, spiker kafayı yemişti.
Fakat şöyle bir durum var ki bende daha sık oluyor.

Evet. Dediğiniz sorun mevcut olabiliyor ama çok nadir durum. Çoğu E-spor maçlarını izlerim. Nadir olarak 1-2 defa denk geldim. Bence sendeki sorun girdiğin herhangi bir topluluk sunucusundan inen dosya. Temiz kurulum yapıp tekrar denemelisin.
Pek sanmıyorum, genelde MM, faceit atarım, topluluğa pek girmem. CSGO'yu dediğiniz gibi geçen gece tekrar inmeye bıraktım, bu gün denedim, emin olamadım fakat bir tık iyi gibi.

Belki de şanstır, sonuçta spread mekaniği biraz şansa bağlı. Client için spread olmamış, çünkü 0 birim hızdayım, sunucu için bir miktar olmuş, ona göre 7-10 birim hızdayım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı