CS:GO'nun ömrü az mı kaldı?

Arkadaşlar, CS:GO ömrüne az mı kaldı? Bu konuda neler düşünüyorsunuz? Neden çoğu oyuncular artık başka FPS oyunlarını tercih etmeye başladı?

Valorant veya son dönemde çıkmaya başlayan oyunlar yüzünden piyasada olmasa da şu sıralar bu tarz MMOFPS oyunları geliştiriliyor olduğuna tanık oldum.
 
Arkadaşlar, CS:GO ömrüne az mı kaldı? Bu konuda neler düşünüyorsunuz? Neden çoğu oyuncular artık başka FPS oyunlarını tercih etmeye başladı?
Bence daha yolu var ama rakipleri cs nin yıllardır yapmadıklarını yaptı mesela 128 tik server hizmeti ve her ülkeye server açan bir valorant var evet csgo harika oyun harika kitlesi var günümüzde ama Türkiyede kitlesi valoranta geçti
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gerekli cevap w0xic tarafından verilmiştir. :D
 
Valve Overwatch(ow)² isimli hile denetleme sistemi ile ücretsize işçi olanağı ile saatlerce ow müfettişliği yapan insanları kullanarak tek kuruş zarara girmeden hile olan veya olma ihtimali taşıyan kendini gizlemiş hilecileride şirkete herhangi bir ek ücret ödetmeden banlatabiliyor
Gene de bu yazılımların banladığı orana göre çok daha düşük bir oran.
 
Hayatım boyunca valve'ın oyunlarını oynadım ilk olarak half-life sonra cs 1.6 sonra half-life modu olan adrenaline gamer mode gel zaman git zaman CS go'ya geldik ben bezdim arkadaşlar oynanmıyor artık oyun bir adamın tüm oyun kafa atmasından sıkıldım ha bir de en çok oynanan oyunlar arasında demişsiniz oyun ücretsiz oldu haberiniz vardır bence sırf bu yüzden baya bir online oyuncu şişiyor. Aim ve movement isteyenleri apex'e bekleriz 6 aydır oynuyorum daha bariz hileye denk gelmedim. Valorant skilleri beni hasta ediyor o yüzden oynamıyorum çok bozuk skiller var tabi bu benim düşüncem.
 
Katılmayan kişi e spordan falan anlamıyordur. CS:GO gibi bir oyun e-spor için zaten oynanmaz.
Tickrate, gecikme, server olmaması vb. sorunların haricinden bir de hileler işin içine girince oynanılmaz bir hal alıyor. Ben Valorant'dan daha fazla keyif aldığım için CS'yi saldım. Ancak gerçekçi grafik seven insan kalkıp Valorant oynamaz. Ayrıca CS kesinlikle oynanmaz.
CS:GO e-spor maçlarında tickrate yüksek oluyor. Yani rastgele attınız tutturamadınız gibi bir tane daha sallayın belki tutar.
 
CS:GO bırakılmaz ara verilir. Valorant bana göre oynanmaz derecede "arcade". Resmen ilk okul 3. sınıftakiler de oynasın gibi recoil koymuşlar. Senelerdir aynı.

Gerçek oyun arayan R6 oynasın. Ekran kartınız ve kolunuz iyiyse sizi de R6 lobilerine alalım.

Haklısın Valorant gerçekten çok arcade CS:GO'da hile doldu en iyi R6 var.
 

Geri
Yukarı