CS:GO'yu Bıraktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kadar çok sevsem de ara verdim oyuna yaklaşık 1 haftadır. Gerçekten bitmeyen dertleri var. Sırf rahat oynayayım diye bir sürü masraf yaptım. İşlemcisi, monitörü, mouse, mousepadi ancak daha şimdiden işlemci düşük FPS veriyor. Oyundaki kitle zaten en büyük etken... Lem rankındayım, 2000 saatim var.
 
Arkadaşlar FPS düşüşü normal çünkü herkesin shader detayı en yüksekte. Düşük yapsanız bile en yüksekte oynuyorsunuz. O yüzden FPS düşüşü yaşayabilirsiniz.
 
Eski hesabımla birlikte CS:GO'da yaklaşıp 9000 saate yakın saatim bulunmakta. Mm'de ise çıkabildigim en yüksek rütbe global oldu. Dediklerinizin bir kısmında haklısınız hocam bunlar neler diyecek olursanız;
1.Nova 3'e kadar bana göre birçok kişi trollüyor ve oyunu hiçbir şekilde ciddiye almamakta bundan dolayı triggerlanıp takım arkadaşlarımızı vurup ban yiyoruz 1 gün 1 hafta vs.
2.Eğer hesabınız seçkin degilse karşınıza hile çıkması %100 neredeyse :) o yüzden hesabınızı seçkin degilse seçkin yapıp o şekilde daha iyi bir şekilde verim alabileceginizi düşünüyorum.
3.2013'den bu yana CS:GO oynuyorum ve belirli zamanlara göre şu dönemler en az hile döneminin oldugu zamanlar sanırım yok degil evet var bende karşılaşıyorum ama Valve net bir çözüm bulamıyor buna.
4.FPS sorunu herkeste var dediginiz gibi buraya da bakarsanız her gün en az 2 tane " CS:GO FPS " başlıgı altında konu açılıyor bu tür şeyler Source 2 güncellemesi ile düzelecek.
5.Source 2 geldiginde gerek hile kullanımı gerekse FPS sorunu yukarıda belirttigim gibi düzeltilecek ve oyun eko sistemi neredeyse baştan yaratılacak istiyorsanız Source 2'yi bekleyebilirsiniz.
 
Online oyunlardaki kitle kanser. En temizi leleley'dir. Single oyunlara can kurban.

Ca20h_pWwAAoxBW.jpg
 
Aslında en büyük sorun düşük ranka sahip olmak. Bu bazen oyuncunun elinde olan bir şey değil, CS:GO gerçek manada bir takım oyunu ve en az 3 kişinin oyuna hakim olup iyi oynaması kill sayısı death sayısının minimum 1.5 katı falan olması lazım. (Örn: 20K / 12D ) takımdaki herkesin bir rolü olması lazım. Kafaya göre oynamak yanlış. Eğer böyle beraber girebileceğiniz arkadaşlarınız yoksa bu oyun tek başına bir zulüm haline gelir? Çünkü sürekli trol, laf anlatamadığın insanlar oyuna gelir. Bundan kaçılmaz. Rank sistemi muhtemelen Valorant tam manasıyla çıkış yaptıktan sonra güncelleme yiyecek gibi. Rocket League veya R6'daki gibi küme veya puan sistemi gelir.

Eğer yüksek rank sahibi insanlar tanıyorsanız onlarla girin. İyi oynuyorsanız zaten yanlarında sırıtmazsınız. Kısacası CS:GO düşük ranklar için cehennem gibidir.
 
En iyisini yapmışsın uzun süre CS GO kariyeri olan biri olarak artık oynanacak bir oyun değil.
 
İnsanlar artık kendilerini bıraktığı oyunlar için bir konu açmak ihtiyacında hissediyorlar.
 
1.5 yıl önce oynamaya başladığım, ilk başlarda çok eğlenceli gelen ve eğlendiren bu oyunu bırakma kararı aldım. Sebepleri çok fazla:

Benden kaynaklı sebepler:

1) Oyuna bir türlü alışamamam
Oyuna bir türlü alışamadım. 200 saatim var yaklaşık.

2) Bana küfür edilince çok sinirlenmem
Aslında bu tamamen benden kaynaklı sayılmaz, adam gelmiş anneme, bana küfür ediyor. Ben de sinirlenip takım arkadaşıma hasar verip ban yiyorum. Bu çok canımı sıkmaya başlamıştı.

Oyundan kaynaklı sebepler:

1) Saçma FPS Düşüklüğü
Diğer oyunlarda hiçbir sorun olmazken CS'de aşırı FPS dropları yiyorum. Denemediğim hiçbir şey kalmadı ve bunun oyundan kaynaklığı olduğundan emin oldum.

2) Anti hile sisteminin yetersizliği
Seçkin olmama rağmen her oyunda hile geliyor.

3) Saçma Rank sistemi
Kafasına göre veriyor. Biz göremiyoruz. Rainbow Six'de puan sistemi vardı. Silver 1'de kaldım. Troller yüzünden rank atlayamadım.

Kitleden kaynaklı sebepler

1) Küfür etmeleri
Sürekli ailevi küfür ediyorlar. Valve ise hiçbir şey yapmıyor.

2) Sürekli oyundan çıkanlar
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Dakika 1.28'dedir.

3) Gereksiz yere kickleyenler

4) Hileler

5) Hile açıp ban yedikten sonra Sosyal'e konu açanlar

6) Troller

7) Trolleri kicklerken F2 basanlar

Oyunu bıraktım ve bu oyunu bir daha asla oynamayacağım. Size de öneririm.
Oyundan kaynaklı sebepler:
1) Haklısın.

2) Haklısın.

3) Haklısın.

Kitleden kaynaklı sebepler:
1) Artık Valve bu konuda harekete geçti.

2) Haklısın.

3) Haklısın.

4) Haklısın.

5) Onlar zaten geri zekalı onları boş ver.

6) Haklısın.

7) Haklısın.


Not: En fazla 1 yıl sonra oyuna geri döneceksin. Aynı olay bende 3 kere oldu. "Yeter artık daha oynamayacağım." dedikten 2 ay sonra geri oynamaya başlıyordum. CS:GO bırakılmaz, ara verilir :D.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı