CS rütbe sistemi nasıldır?

• Konuyu başlatan destr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 37
  • Görüntüleme 2.154
Aynı oyun olmadıklarını söylediğin için teşekkürler. Direk Valorant üzerinden konuşalım madem. Dostum ben sistemlerine aşırı güzel falan demedim fakat iyi olan adam çıkıyor bu bu kadar basit, 1-2 kademe altında veya üstünde olursun, fazla farklılık göstermez. Sen her maç 30 kill alıyorsan ve lig yükselmiyorsan sıkıntı var, fakat ben senin her maç 20 üzeri vurduğuna inanmıyorum bence dürüst bir şekilde konuşalım burada.

Dostum benim söylediğimi söyledin Gold liglerinden yüksek aim ve oyun bilgim var çıkıyorum yukarı. Diamond elodan daha iyi aim ve oyun bilgisine sahip olduğumda yukarı çıkacağım bu bu kadar basit. Kendin cevabı verdin sorun nerede anlayamadım?

Sorun sizin gibi main hesabı elmas, immortal, radiant olan, smurf çar açıp, bizim gibi Gold-plat ligindeki adamları dövüp pataklayıp onların lig düşmesini sağlayan oyuncular. Bizim "hile" diyebileceğimiz vuruşları yapıp oyunumuzu adeta çocuk parkına çevirmeniz yüzünden bu oyun oynanmayacak hale geliyor.

@arcthonia0 Bulabildiğim bir ekran görüntüsü mesela, oyunun daha 7. raundu karşımda geçen sezonu elmas bitirenler var, genel olarak plat ve gold karışık bir eloda daha 7.raund 16 killim var. Elbette her oyunum böyle değil fakat hiçbir zaman benim yüzümden kaybetmiyoruz maçları.

Dosya Ekleri

• download.png
    download.png
    912,3 KB · Görüntüleme: 36
Sorun sizin gibi main hesabı elmas, immortal, radiant olan, smurf çar açıp, bizim gibi Gold-plat ligindeki adamları dövüp pataklayıp onların lig düşmesini sağlayan oyuncular. Bizim "hile" diyebileceğimiz vuruşları yapıp oyunumuzu adeta çocuk parkına çevirmeniz yüzünden bu oyun oynanmayacak hale geliyor.

Smurf açanlar sadece senin karşına gelmez ve oyun buna engel olan bir kural koymadı, yani smurf açamazsın diye bir şey yok. Şu konuda sıkıntı var sadece yeni hesap açan biri direk dereceli atabiliyor bu da çok fazla smurf olmasını sağlıyor LoL'deki gibi 30 Level mantığı yok. Benim smurf hesap açmamdaki mantık düşük ligdeki arkadaşlarımla oyun oynayamıyorum onlarla oynamak istediğim zaman kendi ligime zarar veriyorum.
@arcthonia0 Bulabildiğim bir ekran görüntüsü mesela, oyunun daha 7. raundu karşımda geçen sezonu elmas bitirenler var, genel olarak plat ve Gold karışık bir eloda daha 7.raund 16 killim var. Elbette her oyunum böyle değil fakat hiçbir zaman benim yüzümden kaybetmiyoruz maçları.

Dostum karşındaki geçen sezonun diası, bu adam 1 ay oyun oynamazsa bütün aimi gider tekrar uğraşması lazım eski performansı için. 1 maç için 16 vurman senin o elonun iyi oyuncusu olduğunu göstermez oyunun bunu anlaması için 3-4 belki de daha fazla maçında böyle oynaman gerekir, o zaman elon düzelir ve düzgün puan almaya başlarsın.

Arkadaş CS:GO rütbe sistemi nasıl demiş millet burada valorant konuşuyor. Beğenmeyen oynamaz aga bu kadar basit. Ama şunu söyleyeyim, oyunu bırakıp yeniden döndükten sonra 200-300 saat ile 40-50 win arasında Global Elite'ye çıktım. Oyun oynayanı hak ettiği rütbeye çıkarıyor, fakat sadece bireysel oyun olmaz. Oyun içi davranışlarınız ve takım arkadaşlarınızın nasıl oynadığı da önemli. 1 yıl oynayıp nova da kalan arkadaşlarımız burada valorant elo sisteminden bahsediyor. Enteresan🤔

Arkadaş CS:GO rütbe sistemi nasıl demiş millet burada valorant konuşuyor. Beğenmeyen oynamaz aga bu kadar basit. Ama şunu söyleyeyim, oyunu bırakıp yeniden döndükten sonra 200-300 saat ile 40-50 win arasında Global Elite'ye çıktım. Oyun oynayanı hak ettiği rütbeye çıkarıyor, fakat sadece bireysel oyun olmaz. Oyun içi davranışlarınız ve takım arkadaşlarınızın nasıl oynadığı da önemli. 1 yıl oynayıp nova da kalan arkadaşlarımız burada valorant elo sisteminden bahsediyor. Enteresan🤔
Evet konu dışı oldu biraz haklısınız.

Kendimi net ifade edememişim, keşke LP mantığı olsa anlamında söyledim.
CSGO'nun oyuncuları net bir puana göre sıraladığı değil aralığa göre sıraladığı düşünüyorum. Raunt kazanma sayısından tut kör ettiğin düşmana kadar etki ettiğinden puanlı bir sistem imkansız ve karmaşık olur gibi. Zaten oyun seni rütbene göre ortalama üstü oynayınca rank atlatıyor.

Arkadaş CS:GO rütbe sistemi nasıl demiş millet burada Valorant konuşuyor. Beğenmeyen oynamaz aga bu kadar basit. Ama şunu söyleyeyim, oyunu bırakıp yeniden döndükten sonra 200-300 saat ile 40-50W'in arasında global Elite'ye çıktım. Oyun oynayanı hak ettiği rütbeye çıkarıyor, fakat sadece bireysel oyun olmaz. Oyun içi davranışlarınız ve takım arkadaşlarınızın nasıl oynadığı da önemli. 1 yıl oynayıp nova da kalan arkadaşlarımız burada Valorant elo sisteminden bahsediyor. Enteresan🤔

Benim kastımda bu ben her maç 20 civarı vuruyorum ama aptal oyuncular gelip içine ediyor maçın son dakika maçtan atanlar mı dersin maçı satanlar mı dersin ne ararsan var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı