CS seçkin almaya değer mi?

Kardeşim NPC falan mısınız al tabii ki açmayın şöyle konular ben aldım 2 ay önce şu anda 200 TL'si çıktı bile sadece haftalık kasaları aldım.

Kardeşim nasıl bir cümle bu alalı 2 gün olup 2 3 hafta önce fiyatı şuydu demen onun dışında haftalık düşecek kasanın Max 2 olması. Yalan söylemediğine emin misin?

Olm açlığınızı şu foruma yansıtmayın sjsnndd.
2 3 hafta önce almış 2 gün sonra parası çıkmış.

Bu konu hakkında şimdiye kadar açılan en az 200 tane konu var. Gerçekten forum olarak Seçkin alınır mı ve hatalı VAC ban konuları görmekten bıktık.

Nasıl yok 12 hesabım var her hafta 24 kasa düşüyor ilk prime aldigimda neredeyse hepsinden silah kasası düştü.
2000 TL'lik kasadan mı bahsediyoruz? Siz epey şanslısınız demek ki. Öyle bir şey olsa o kasa bu kadar pahalı olmazdı. Kaç haftada düştü ortalama? Benim 4 prime hesabım var daha o kasadan düşüremedim. Haftada 1 kasa düşürüp bırakıyorum.

2000 TL'lik kasadan mı bahsediyoruz? Siz epey şanslısınız demek ki. Öyle bir şey olsa o kasa bu kadar pahalı olmazdı. Kaç haftada düştü ortalama? Benim 4 prime hesabım var daha o kasadan düşüremedim. Haftada 1 kasa düşürüp bırakıyorum.
Yani sansada bağlı fakt ilk prime aldığında silah kasası 2 yada normal düşüyor çoğunlukla bana hep düştü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı