CS2 450 FPS fakat akıcı değil

CS2 bozuk, V-Sync açınca akıcı oluyor sadece. Öyle de oynanmıyor tabii.
270 Hz monitörde 270 FPS üstü alırken birinde botlar varken birinde yokken video çekmiştim:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba. Sistemim fena değil. Ryzen7 5700 X3D işlemci var 3060 Ti ekran kartı. Monitörüm de 280 Hz. En düşük 390 filan FPS alıyorum. Ama oyunu akıcı hissetmiyorum. Bilgisi olan var mi? Monitörüm Philips bh arada 24.5 inc 280 Hz olan.

Hocam selamlar bir sorum olacak 3060 Ti full ayarlarda mı 390 FPS civarı alıyorsunuz 4070 i5 13400F sahibiyim 300 zor görüyorum yüksek ayarlardada düşüktede.

Oyun D diskinde ise C diskine atın hocam.

280 Hz ekranda max FPS 270 yapıp Adaptive sync aktif şekilde kullanırsanız maksimum akıcılığı elde edersiniz. Benim deneyimlerime göre, monitörün yenileme hızının 2 katından fazla FPS almıyorsanız, yani 280-560 FPS aralığında değer alıyorsanız akıcılık kayboluyor ve oyun kasıyormuş gibi görünüyor. Tavsiyem input lagdan feragat edip dediğim ayarları yapın. Tabi bu söylediklerim %1 ve %0.1 FPS değerlerinin normal olduğu, yani FPS drop yaşanmayan durumlar için geçerlidir. FPS drop sorunu varsa FPS ne olursa olsun akıcı hissetmezsiniz.

Bro işlemci çekirdeklerini açmadın kesin o yüzdendir ve sanal RAM yap YouTube'a yaz öğrenirsin bir de güç planından nihai performans ya da yüksek performans yap.

Bro işlemci çekirdeklerini açmadın kesin o yüzdendir ve sanal RAM yap YouTube'a yaz öğrenirsin bir de güç planından nihai performans ya da yüksek performans yap.

Bir de Windows görünümünü en iyi performans ayarla diyip yazı tipi kenarlarını düzelt ve simgeler yerine küçük resimler gösteri sadece açık bırak.

Bir de Windows görünümünü en iyi performans ayarla deyip yazı tipi kenarlarını düzelt ve simgeler yerine küçük resimler gösteri sadece açık bırak.

Ayrıyeten BIOS'tan RAM'ini en yüksek MHz'ye çek kaydet çık ekran kartın için driver kur yoksa.

Bir de Windows görünümünü en iyi performans ayarla deyip yazı tipi kenarlarını düzelt ve simgeler yerine küçük resimler gösteri sadece açık bırak.

Ayrıyeten BIOS'tan RAM'ini en yüksek MHz'ye çek kaydet çık ekran kartın için driver kur yoksa.

Bunları yapınca düzelmiyorsa direk temiz 0 format at düzelir.

Hocam 320ye ayarlarsanız akıcı hissetmeniz için 320Hz bir monitöre ihtiyacınız olması gerekir dediğim gibi FPS fazla Hz düşük olursa yırtılma olacaktır bu da akıcı hissetmemenize sebep olacak. Fazla FPS değil tam ayarında FPS her zaman daha iyidir. 1 2 FPS azalır veya artar fakat bunu hissetmezsiniz.

O halde tam 280e ayarlamanız sizin için en iyisi olacaktır.

Bu gece için oyun planlarınız var ve bu sorun engel oluyorsa açayım hemen bilgisayarı.

Hayır bence 280e ayarlaması iyi değil sistemi yeterli en 320D'e kalsın çünkü 280e ayarladığında FPS 260-250ye kadar düşebiliyor ama 320ye ayarladığında en azından 280e kadar düşmez.

Hocam selamlar bir sorum olacak 3060 Ti full ayarlarda mı 390 FPS civarı alıyorsunuz 4070 i5 13400F sahibiyim 300 zor görüyorum yüksek ayarlardada düşüktede.

Senin bence işlemcin ile alakali olabilir ama ben genelde 1280x960 oynuyorum.

Hocam 320ye ayarlarsanız akıcı hissetmeniz için 320Hz bir monitöre ihtiyacınız olması gerekir dediğim gibi FPS fazla Hz düşük olursa yırtılma olacaktır bu da akıcı hissetmemenize sebep olacak. Fazla FPS değil tam ayarında FPS her zaman daha iyidir. 1 2 FPS azalır veya artar fakat bunu hissetmezsiniz.

Bu gece için oyun planlarınız var ve bu sorun engel oluyorsa açayım hemen bilgisayarı.

Zateno okurken uyuyakalmışım kusura bakmayın bu bu FPS olayını deneyeceğim teşekkür ederim herkese vakit ayırdığınız için.

O zaman bugün 280 FPS'e ayarlıyorum ve G-SYNC aktif ediyorum doğru mu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı