CS2 gidişatı nasıl olacak?

ilker06TR

Hectopat
Daha fazla  
CS2'nin gidişatı nasıl olacak?

Türkiye sunucusu olacak mı? Anti-cheat geliştirilip, hilelerin sayısı azalmış bir oyun deneyimi sunulacak mı? Mermiler düzeltilecek mi? Hitboxlar iyileştirilecek mi?

Aklımda bir sürü soru var; sizinle bu konuyu tartışmak istedim. Peki, bu süreç bizim için ne olabilir? Bu süreç tamamlandığında, gerçekten "CS2 buymuş" deyip bir oyun tadı alabilir miyiz?

Türkiye sunucusu olacak mı? Anti-cheat geliştirilip, hilelerin sayısı azalmış bir oyun deneyimi sunulacak mı? Mermiler düzeltilecek mi? Hitboxlar iyileştirilecek mi?

Aklımda bir sürü soru var; sizinle bu konuyu tartışmak istedim. Peki, bu süreç bizim için ne olabilir? Bu süreç tamamlandığında, gerçekten "CS2 buymuş" deyip bir oyun tadı alabilir miyiz?

Eskiler eskiden güzeldi o movement tadını ne başka oyunda ne de CS2 de alacağımı düşünüyorum.

Türk server ı olursa güzel olur maç çok güzel gidiyor ama adam Rus olunca anlaşamıyosun maç gidiyor sonra.

Elbette düzelir ama hile konusu pek düzelecek gibi durmuyor. Oyun gereğinden erken çıktığı için bu sorunlar mevcut. Hile konusundaki sorunu FACEIT oynayarak aşıyorum bir nebze de olsa

GO'da da hilelere çözüm gelmedi yıllarca Valorant çıktıktan sonra ne kadar CS'nin hile olayı gündeme gelsede aslında çok uzun süredir hileler cirit atıyor bu gidişatla sadece operasyon gelir ve artı bir koruma gelmez.

Elbette düzelir ama hile konusu pek düzelecek gibi durmuyor. Oyun gereğinden erken çıktığı için bu sorunlar mevcut. Hile konusundaki sorunu FACEIT oynayarak aşıyorum bir nebze de olsa
Valve, Niccolo ile anlaşarak beraber anti-cheat geliştirebilir. Aslında, ama öyle bir şey de yapmaz. VAC 3.0 geliştirme aşamasında çıktığında, etkili bir deneyim yaşatır mı?

GO'da da hilelere çözüm gelmedi yıllarca Valorant çıktıktan sonra ne kadar CS'nin hile olayı gündeme gelsede aslında çok uzun süredir hileler cirit atıyor bu gidişatla sadece operasyon gelir ve artı bir koruma gelmez.
Hileleri geçtim. Bu oyunu en aktif, benim görüşümce, Türkler oynuyor. Türkler oynamasına rağmen, Türkiye sunucusu değil de Londra sunucusu ekleniyor. Neden? Ülke olarak biz neden çok gerideyiz, onu anlamıyorum. Valorant'ın tutulma sebebi de bence Türk sunucusu olmaktan kaynaklı.

Türk server ı olursa güzel olur maç çok güzel gidiyor ama adam Rus olunca anlaşamıyosun maç gidiyor sonra.
Ben de öyle düşünüyorum; Valve, Türkiye sunucusu eklese, normalinden biraz daha fazla oyuncu aktiflik sağlayabilir. Artı olarak, biz de daha çok eğlenebiliriz.

Valve yeni oyun geliştiriyor CS salmış gibiler illaki düzeltmeye çalışacaklar ama şu an zaten para akıyor oyundan rahatlar bayağı.

Oyundan hala çok fazla para kazanıyorlar hiçbir şey yapmamalarına rağmen ve aslında sorun tam olarak bu. Durum böyle iken oyunu düzeltmek ya da oyuncu çekmek gibi bir amaçları dahi yok bana kalırsa asla TR sunucu gelmeyecek. VAC 3.0 da tam olarak çıktığında hile kullanmayanların daha çok ban yiyeceği bir sistem olacağını düşünüyorum. Ek olarak da bu oyun kesinlikle düzelmeyecek ne kadar sevsem de mümkün gözükmüyor oyun motorundan kaynaklı hatalı bir oyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı