CS2 gidişatı nasıl olacak?

Oyundan hala çok fazla para kazanıyorlar hiçbir şey yapmamalarına rağmen ve aslında sorun tam olarak bu. Durum böyle iken oyunu düzeltmek ya da oyuncu çekmek gibi bir amaçları dahi yok bana kalırsa asla TR sunucu gelmeyecek. VAC 3.0 da tam olarak çıktığında hile kullanmayanların daha çok ban yiyeceği bir sistem olacağını düşünüyorum. Ek olarak da bu oyun kesinlikle düzelmeyecek ne kadar sevsem de mümkün gözükmüyor oyun motorundan kaynaklı hatalı bir oyun.

Adam haklı 👍

Yakın zamanda hiç CS2'den haksız VAC ban yiyen tanıdığınız oldu mu? Skin falan almak istiyorum ama haksız ban yemek istemem. Bilgisayardaki programlara dikkat ediyorum yani bilinmedik şey yüklemem.

Yakın zamanda hiç CS2'den haksız VAC ban yiyen tanıdığınız oldu mu? Skin falan almak istiyorum ama haksız ban yemek istemem. Bilgisayardaki programlara dikkat ediyorum yani bilinmedik şey yüklemem.

Yok hocam sıkıntı olmaz hile yapmayın 3.parti kullanmayın sıkıntı olmaz bende başta senin gibi düşünüyordum ama 0 hile ile şu an dolu hesap var alıyorum satıyom skinleri
oynuyorum keyifli gidiyor şu an rank falan atıyorsan isim ver ekleyim gireriz beraber.

Technopat cs2 yazıyorum en başta çıkana bak.

Sence düzelme olur mu hile konusunda.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-09-26-14-28-36-899_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-09-26-14-28-36-899_com.android.chrome.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 49
Yani reklama bile almışlar diyor göz göre göre Steam göz yumuyor işte diyor kanka ne reklamı.
counter-strike.net | Temel Yetenek Gereksinimlerini Baypas Etmek - Türkçe Makale
Counter-Strike sürekli gelişiyor. Grafiklerden haritalara, yaratıcı taktiklere ve hatta oyuncu girdilerine kadar CS topluluğu bu oyunu şekillendiriyor.

Yukarıda iletmiş olduğum makalede 'CS topluluğu bu oyunu şekillendiriyor.' Cümlesi önemli olan tek şey.

Bunun üzerine yüzlerce argüman ile tonlarca şey söylenebilir ancak Türk forumları içerisindeki insanların çok anlayışlı olduğunu düşünmediğim için bu cümleleri sarf etmeyi düşünmüyorum.

Uzun lafın kısası adamlar; "Biz size Riot Games gibi her şeyinize karışmıyoruz oyunu kendiniz topluluk olarak geliştiriyorsunuz ama bu tür absürt girişimlerde bulunmanın anlamı yok bundan dolayı bu haksız üstünlük sağlayan girdileri devre dışı bırakıyoruz." diyerek tekrardan kendi köşelerine çekildiler.

Valve bu tür şeylerin farkında ise FACEIT ve ESEA gibi platformlarında farkında kaldı ki ESEA CS'nin yasal maç eşleştirmesinden daha eski, adamlar uğraşmaya gerek duymuyor çünkü zaten topluluk kendi kendini geliştiriyor daha öncesinde sXe Anti-cheat nasıl çıktıysa şu anda da FACEIT AC ve EASY Anti-cheat bulunuyor.

Aşağıda iki link bırakıyorum bir tanesi bir topluluk kullanıcısının CS:GO nun Source Engine 2 PORT'u diğeri ise Valve'ın resmi CS2 fragmanı, aralarında sadece 28 gün var :D.

Gabe Follower CS:GO Port on Souce 2 Engine | 22 Şubat 2023
Valve CS2 Trailer | 22 Mart 2023

Lütfen saçma sapan ne alakası var adamlar kendi ürünlerine özen göstermiyor demeyin, Riot gibi bir firmanın oyuna ne dikte ederse onu kabullenmek zorunda olmaktansa Valve gibi firmaların kendi oyunlarını topluluk tarafından modlamaya, geliştirmeye ve iyileştirmeye izin vermesini yeğlerim.

Kısaca şöyle; Valve Premier girmeyin kardeşim bakın boşuna mı FACEIT var diyor. Oyunuda Allah'a havale etmişler ve topluluk geliştirirse gelişirmiş oyun. Topluluğun oyuna katkısı (skin modelleme) ve sürekli çıkan bugları bildirmek ancak bazen bu bildirimler yerine bile ulaşmıyor. Valve yetkilileri bile bu açıklamayı yapamazdı seni tebrik ediyorum.

Kısaca şöyle; Valve Premier girmeyin kardeşim bakın boşuna mı FACEIT var diyor. Oyunuda Allah'a havale etmişler ve topluluk geliştirirse gelişirmiş oyun. Topluluğun oyuna katkısı (skin modelleme) ve sürekli çıkan bugları bildirmek ancak bazen bu bildirimler yerine bile ulaşmıyor. Valve yetkilileri bile bu açıklamayı yapamazdı seni tebrik ediyorum.
:D oynamayabilirsin kral, valorant senin gibiler için orada bekliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı