CS2 gidişatı nasıl olacak?

:D oynamayabilirsin kral, Valorant senin gibiler için orada bekliyor.

Valorant ya da başka FPS oyunu oynuyor olsaydım burada bir şeyler için sitem ediyor olmazdım 15 yıldır hatta kendimi bildim bileli oynuyorum bu oyunu ve senden oyun önerisi istediğimi de sanmıyorum ve savunduğun şeyi dünyada bir tek senin savunman oldukça komik.

Valorant ya da başka FPS oyunu oynuyor olsaydım burada bir şeyler için sitem ediyor olmazdım 15 yıldır hatta kendimi bildim bileli oynuyorum bu oyunu ve senden oyun önerisi istediğimi de sanmıyorum ve savunduğun şeyi dünyada bir tek senin savunman oldukça komik.
:d peki bu dünyanın sadece Türkiyeden ibaret olmadığını bilmen gerektiğini düşünüyorum. Fazla komiksiniz.

:d peki bu dünyanın sadece Türkiye'den ibaret olmadığını bilmen gerektiğini düşünüyorum. Fazla komiksiniz.

Konuyu daha fazla saptırıp kirletmeye gerek yok sen bir fanatiksin savunduğun şeyin ne anlama geldiği hakkında en ufak fikrin dahi yok. İyi günler hayırlı forumlar

@canbozoks Hangi konuyu saptırıyorum diye merak etmiyor değilim açıkçası, çünkü bu konunun amacı CS'nin durumunun ne olacağına dair tartışmak. Aksini iddia ediyorsan allah yardımcın olsun.

İkincisi olarak savunduğum şeyin ne olduğunu bilmesem üzerine fikir yürütüp argüman sunamam, buna istinaden de en kısa sürede Türkçe öğrenmeni temenni ederim.

Üçüncüsü olarak ben bir fanatik değilim okuduklarını anlama ile ilgili bazı sıkıntıların var diye düşünüyorum.

Söylediklerimin sonunda konuya dönmek isterdim ancak herhangi bir fikre veya düşünceye sahip olmadığından dolayı konudan bağımsız bomboş bir mesaj attığın için herhangi bir yanıt vermekte zorlanıyorum.

Hocam gereksiz bir konu dışı olucak yeni bir telefon aldım steam guardım yeni telefona ekledim maalesef 15 gün ban yedim takas ve pazar kullanamıyorum fakat bu değişim benim pazar ve takas değil oynuma nadir denilcek bir hile geliyordu fakat şuan her girdiğim maç hile güven faktör olayı devam ediyor mu bilmiyorum fakat ben bunu tekrar nasıl yükselticem

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı