CS2 haksız yere atılan VAC ban açılır mı?

Ben haksız yere VAC ban yedim olayları inanmıyorum açık konuşmak gerekise çevremde veya herhangi bir yerde haksız VAC ban atılanı görmedim fakat atıldığını biliyorum ama zaten haksız atılan banlar en fazla 1 haftada kalkıyor diye biliyorum arkadaşın günahını aldıysam affola.
Sıkıntı yok hocam, siz de haklısınız adam hile açıp ban yiyince buraya gelip "Haksız ban yedim" diye konu açıyor, bu seferde insanlar herkese aynı gözle bakıyor. Zamanında burada konu açtım her ihtimali tartıştım ama yok. Gerizekalı değilim yani hileyi açıp ban yiyip 20 tane feedback oluşturup destek ekibin şahsi mailene kadar yazıp uğraşmam.

Kimse hile bitecek demedi, hilelerde azalma oldu. Hiçbir oyunda hile sıfır olmaz. Valorant'ın Anti-Cheat'i de ilkte iyiydi şimdi ne durumda. Hata payı neredeyse 0, hayatım boyunca haksız VAC ban ya 3 ya da 4 kere görmüşümdür, o da konulara atılan VAC banın açıldığı ekran görüntüsünden. Yani kendi gördüğüm bir şey de değil. Arkadaş şansa 2 3 vuruş yaptım VAC yedim diyor. İyi de VAC oyunu izlemiyor onun 2 3 şansa yaptığı vuruşun alakası yok, direkt burada patlıyor konu sahibi.

Tamam kanka hile kullandım ama buraya gelip sana kendimi ikna etmeye çalışıyorum belki kaldırırsın banı diye. Çok tuhaf ya şurada hesap açan adamın yazılımın hata yapabileceğini düşünememesi falan. Otomatik kalkmadıysa hile yapmışımdır aynen kanka, sistemin haksız ban yapabildiğini söylüyorsun ki bu bir hatadır ama aynı sistemin hatasız bir şekilde " haksız yere banladığı herkesi hatasız bir şekilde tespit edip otomatik kaldırıcağına." inanıyorsun? Kendinle çelişme. Neyse kanka burada seninle tartışmaycağım daha fazla VAC tanrıdır, Şivanın gözüdür. Bir üst mesajda ben ban yemem ile alakalı konuyu ekledim çok meraklıysan inceleyebilirsin.

Tamam kanka hile kullandım ama buraya gelip sana kendimi ikna etmeye çalışıyorum belki kaldırırsın banı diye. Çok tuhaf ya şurada hesap açan adamın yazılımın hata yapabileceğini düşünememesi falan. Otomatik kalkmadıysa hile yapmışımdır aynen kanka, sistemin haksız ban yapabildiğini söylüyorsun ki bu bir hatadır ama aynı sistemin hatasız bir şekilde " haksız yere banladığı herkesi hatasız bir şekilde tespit edip otomatik kaldırıcağına." inanıyorsun? Kendinle çelişme. Neyse kanka burada seninle tartışmaycağım daha fazla VAC tanrıdır, Şivanın gözüdür.
Derdin nedir? VAC hata yapabiliyor ama ihtimali düşük yazmışım kendi kendine triplere girmişsin. Attığım konu daha bir kaç gün önceden. Konuda biri haksız yere yediğini ve ticket attırıp açtığını söylemiş. Başka bir konuda da ekran görüntüsüyle kaldırıldığı yazılmış. Yani haksız banlar oluyor ama iyi oynadığım için yedim falan yok öyle şeyler. VAC senin nasıl oynadığını bilemez. Her gün milyonlarca kişi oyuna giriyordur. Milyonda bir falan herhalde oranı.

Belki de haksız ban yedim diyenler bilmedikleri bir 3. parti programdan ban yemiş olamazlar mı? Ben CS 2 oynarken arka planda başka bir programla işlemci, ekran kartının ısınmasına bakmak için program açıyorum mesela. Bunu bile yapmadan önce araştırma yapıyorum internette bir sıkıntı olur mu diye. 3. parti uygulamalara dikkat edin bence. Ayrıca başka oyunlarda varsa kullandığınız hileler de belki etkiler bilmiyorum. Ayrıca bir liste vardı Steam'de. O listede yazan programlar da mevcut değil benim bilgisayarda.

Belki de haksız ban yedim diyenler bilmedikleri bir 3. parti programdan ban yemiş olamazlar mı? Ben CS 2 oynarken arka planda başka bir programla işlemci, ekran kartının ısınmasına bakmak için program açıyorum mesela. Bunu bile yapmadan önce araştırma yapıyorum internette bir sıkıntı olur mu diye. 3. parti uygulamalara dikkat edin bence. Ayrıca başka oyunlarda varsa kullandığınız hileler de belki etkiler bilmiyorum. Ayrıca bir liste vardı Steam'de. O listede yazan programlar da mevcut değil benim bilgisayarda.
O listenin linki var mı?

Birisi şunu yazmış.

CCleaner.
PowerShell.
Cheat Engine.
IObit start menu 8.
DLL enjektörleri.
Hipervizörler.
Steam ıdler'ları.

Hocam başlat kısmında PowerShell Windows tarafından otomatik çıkıyor ona bir şey yapamayız galiba onu kullanıp yani kod vb yazıp oyuna girerse sıkıntı çıkar demek istemişler galiba.

Kanka siz anlamıyorsunuz, valvenin avukatı falan mısınız anlam veremiyorum, yazılımın hata yapmayacağını size düşündüren ne mesela ? Ne bu tanrınızı savunur gibi savunuyorsunuz ?
Bu zamana kadar hiçbir oyunda hile kullanmadım ve hiçbir şekilde haksız ban yemedim. Sistem niye hata yapsın? :D Bu sistemler güncellenmeden önce birçok kez test ediliyor ve öyle güncelleniyor zaten (oyun ve dışındaki uygulamalarla uyumlu çalışması dahil). Hem suçlu hem güçlüsünüz. 15 yılı aşkın süredir bilgisayar oyunları oynuyorum çevremde de aynı şekilde bir sürü yıllardır oyun oynayan arkadaşlarım var. Niyeyse ben ve çevremdeki kimse hile kullanmıyor ve ban yemiyor ama bu forumlarda sürekli "haksız VAC ban yedim yaaa" safsatası bitmiyor ne Technopat'da ne de başka bir forumda. Artık ne zaman vazgeçeceksiniz bu konudan merak ediyorum doğrusu. Şu haksız yere VAC ban bi bana ve beni savunan arkadaşlara denk gelmiyor niyeyse. :D :D :D

Bu zamana kadar hiçbir oyunda hile kullanmadım ve hiçbir şekilde haksız ban yemedim. Sistem niye hata yapsın? :D Bu sistemler güncellenmeden önce birçok kez test ediliyor ve öyle güncelleniyor zaten (oyun ve dışındaki uygulamalarla uyumlu çalışması dahil). Hem suçlu hem güçlüsünüz. 15 yılı aşkın süredir bilgisayar oyunları oynuyorum çevremde de aynı şekilde bir sürü yıllardır oyun oynayan arkadaşlarım var. Niyeyse ben ve çevremdeki kimse hile kullanmıyor ve ban yemiyor ama bu forumlarda sürekli "haksız VAC ban yedim yaaa" safsatası bitmiyor ne Technopat'da ne de başka bir forumda. Artık ne zaman vazgeçeceksiniz bu konudan merak ediyorum doğrusu. Şu haksız yere VAC ban bir bana ve beni savunan arkadaşlara denk gelmiyor niyeyse. :D :D :D

Tamam kanka sen haklısın sen ve çevrende gerçekleşmeyen bir olayın başkası için de gerçekleşme ihtimali SIFIR. Mantık muhteşem. 20 tane mesaj yazdık buraya bir tanesini okuyup dır dır yapıyorsun. Birçok kez kontrol ediliyor dediğin sistem de haksız yere ban atıp sonrasında banı kaldırılan tonla insan var. Haksız bir şekilde hata yapıp ban atan ve sonra kaldıran sistem, hata yaptığını tespit etmek konusunda da hata yapabilir ama bunu kafanız algılamıyor, inatla basmıyor. Tek düze sabit bir düşünce yapısı. İnsan sizi okurken hayret ediyor. Daha fazla tartışmayacağım yukarıdaki mesajlar ban cezası almam ile alakalı yazı var bu konuda yine tartıştım. Tatmin olacaksan ben hileyim kanka burada SLR adlı kullanıcıyı ikna etmek için yalan konuşuyorum, gösteriş olsun diye Valve ve ekibine yaklaşık 100 tane ticket/mail attım. SLR ve diğer “Yazılımsal hata” kavramından bir haber insanlara kendimi ispat edip banımı kaldırmak istiyorum amacım kesinlikle çözüme kavuşmak değil. Umarım tatmin olmuşsundur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı