CS2 hayal kırıklığı değil

CS ayrı oyundur, Valorant ayrı oyundur. CS yılların efsanesi, Valorant son zamanların efsanesidir. İki kitlede birbirine laf atamaz, oyunlarını karşılaştıramaz. Gelire gelirsek, arkadaşlar, Valve Steam'ın sahibi bir şirket, Riot'un onun kadar olmasını elbet bekleyemeyiz. Ancak Valorant ve LoL'de dönen ticaretlerde çok kârlı oluyor. Bu arada CS2 Valorant'u, Valorant'ta CS2'yi asla bitiremicektir. Çünkü her oyunun kendine has bir kitlesi bulunmaktadır. Ve ikisi de çok farklı oyunlardir.
 
Valorant ne olursa olsun CS2/CSGO'yu geçemez. Tüm Counter Strike oyunlarını dahil etmedim farkındaysanız, sadece CSGO'ya yaklaşamaz bile. Kendine has, gerçek rekabetçi FPS oyunlarıyla alakası olmayan bir yapım. Rekabetçi FPS oyunu dediğimiz zaman direkt aklıma Counter Strike serisi gelir ki herkesin de aklına aynı şekilde geldiğini düşünüyorum. Valorant dediğimiz yapımda garip ajanlar ve özel yetenekler var, bu saçmalık. Rainbow Six Siege ya da Espace from Tarkov oyunlarına bakın, hangisinde var böyle bir saçmalık? Bu oyunlarla aynı kefede değil, bambaşka bir yapım ve CSGO'ya rakip dahi olamaz. Kendini direkt olarak kıyaslama yapmadan bir puan verecek olsam 10/6 veririm. Vasat bir oyun değil, CS fanboyu da değilim Valorant'a da şans veriyorum ara ara ve bir iki maç sıkılmadan oynayabiliyorum ama sürekliliği yok. Ben CSGO oynarken kasa düşürebiliyorum mesela ama Valorant oynadığınız oyunun karşılığını vermiyor. Kasalar ne kazandıracak derseniz çok şey kazandırdı emin olun. Kısacası Valorant kıyaslamaya dahil edilebilecek bir yapım değil. Bunu yazma sebebim ise CS2'ye karşı o kadar laf ediliyor ki sanki hiçbir şey yapılmamış gibi. Çoğu Valorant enjoyer kişilerden geliyor. CS2 henüz çok kısıtlı bir test aşamasında, beta sürümünde bile değil. Lütfen Valorant sevdalısı arkadaşlar Valve yaparsa tam yapıyor emin olun. CS2 çok büyük bir gelişme, bu bir temel atımı. Kendileri bile bu şekilde söylüyor, ileride çok şey eklenecek ancak bu bir basit temel.
 
Valorant olmasaydı CS2 güncellemesi gelmecekti ama neyse :)
 
Kim diyor? Hayatımda tek bir insanın bile Valorant' ın Cs' den daha iyi oluduğunu iddia ettiğini görmedim.
Instagram da bu tür newgen insanların yorumları alakalı videolarda mevcuttur.
 
Hayırlı sabahlar, kendi fikrimi söyledim zaten. Benim kimsenin oynadığı oyunla işim yok istediğinizi oynayabilirsiniz. Ama sizin Valorant oynuyor olmanız Valorant'ın çocuklara yönelik bir oyun olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Oyun firması kötülemek isteseydim bu firma gene Riot Games olurdu. LoL bitmek üzere oynayan kalmadı neredeyse, düşük elo hileden yüksek elo boosttan geçilmiyor. CS'de artık fazla hile gelmiyor, tick olayı zaten çözülüyor. Geri dönmemeniz için bir sebep göremiyorum. Ama yine de siz bilirsiniz.
İşin yok değil. İşin baya var hatta çok fazla içerlemişsin. Konuya Valorantı gömerek giriyorsun. Bir nesil yıllardır CS oynadı ve oynamaya devam ediyor. CS bana göre eğlenceli değil ve hatta kötü, kalitesiz. Steam üzerinden yayınlanan "CS rekorları" adı altında istatistiklerin yalan olduğunu düşünüyorum. Riot Games online oyun sektörünün en baba firmasıdır. Aksini iddia eden günde 12 saat dust2 de geziyordur.
 

Geri
Yukarı