Çözüldü CS2 patates grafik DLC'si var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

doguFW

Femtopat
Daha fazla  
CS2'de en düşük ayarlarda en düşük grafiklerde zar zor 30 FPS alıyorum. Bu oyun için bir patates grafik DLC'si falan varsa atabilir misiniz?

Çözüm
Bu tarz mod, dlc vs. kuramazsınız.
Ayarları en düşükte kullanın, bilgisayarınızda arkada çalışan gereksiz program varsa kapatın, onun dışında bu tarz videolardaki ayarları yapabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
CS:GO'da vardı fakat CS2 de yok sanırsam. Bir tane buldum fakat sadece botlarla çalışıyor. Alta bıraktım videoyu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ekran kartı, işlemcinizi ve oyun içi grafik ayarlarınızı atar mısınız?

Sadece botlarla oynayabildikten sonra bir olay kalmaz ki CS'nin.En azından olabildiğince performans arttırarak 50 fpsleri zorlamak gerek ki oynanabilsin azda olsa.
Bu video yardımcı olabilir.

Neyi beğenmediğinizi sordum size, zeka seviyemiz eşit olmayabilir, ondan anlamadınız herhalde. Bayağı açık bir soruydu çünkü.
Böyle aşağılayıcı konuşarak kendini üstün göstermeye çalışacaksan pek işe yaramaz dostum haberin olsun. Senin gibilere gereken cevabı verince gereksiz mesajdan uyarı veriyorlar maalesef. Bildiğin bir şey yoksa cevap vermek zorunda değilsin, basit. "Sanırsam" diyerek mi çözüm sunuyorsun? Attığın videodaki komutlar FPS arttırmıyor bile, eğlence içerikli bir video. Yeterli oldu mu? Oyun içi ayar düşürmek ve 3-5 Windows optimizasyonu yapmaktan başka seçenek yok. Umarım anlayabiliyorsundur.

Sadece botlarla oynayabildikten sonra bir olay kalmaz ki CS'nin. En azından olabildiğince performans arttırarak 50 FPS'leri zorlamak gerek ki oynanabilsin az da olsa.
Bu video yardımcı olabilir.

Zaten yazmışım dostum oraya sadece botlarla diye, bu mod CS:GO'daki moda benzediğinden attım. CS2 de bulunmadığını belirttim.

Böyle aşağılayıcı konuşarak kendini üstün göstermeye çalışacaksan pek işe yaramaz dostum haberin olsun. Senin gibilere gereken cevabı verince gereksiz mesajdan uyarı veriyorlar maalesef. Bildiğin bir şey yoksa cevap vermek zorunda değilsin, basit. "sanırsam" diyerek mi çözüm sunuyorsun? Attığın videodaki komutlar FPS arttırmıyor bile, eğlence içerikli bir video. Yeterli oldu mu? Oyun içi ayar düşürmek ve 3-5 Windows optimizasyonu yapmaktan başka seçenek yok. Umarım anlayabiliyorsundur.

Konu sahibi, bir CS:GO'da bulunan bir mod/ayarı arıyor, bende benzerini sundum ve sadece botlarla oynandığını, resmi sunucularda oynayamacağını. Yani CS2 de böyle bir modun bulunmadığını belirttim.
Konu sahibi sorusunda * bu oyun için bir patates grafik DLC'si falan varsa atabilir misiniz? * yazmış.
Bu soruya cevap verdim. Nasıl FPS arttırabilirim yazmamış. Bu yazı umarım açıklayıcı olmuştur :D. Daha fazla yazarsan yanıt vermeyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı