Beğenmediğimi belirtmek.
CS:GO'da vardı fakat CS2 de yok sanırsam. Bir tane buldum fakat sadece botlarla çalışıyor. Alta bıraktım videoyu.
Ekran kartı, işlemcinizi ve oyun içi grafik ayarlarınızı atar mısınız?
Böyle aşağılayıcı konuşarak kendini üstün göstermeye çalışacaksan pek işe yaramaz dostum haberin olsun. Senin gibilere gereken cevabı verince gereksiz mesajdan uyarı veriyorlar maalesef. Bildiğin bir şey yoksa cevap vermek zorunda değilsin, basit. "Sanırsam" diyerek mi çözüm sunuyorsun? Attığın videodaki komutlar FPS arttırmıyor bile, eğlence içerikli bir video. Yeterli oldu mu? Oyun içi ayar düşürmek ve 3-5 Windows optimizasyonu yapmaktan başka seçenek yok. Umarım anlayabiliyorsundur.Neyi beğenmediğinizi sordum size, zeka seviyemiz eşit olmayabilir, ondan anlamadınız herhalde. Bayağı açık bir soruydu çünkü.
Sadece botlarla oynayabildikten sonra bir olay kalmaz ki CS'nin. En azından olabildiğince performans arttırarak 50 FPS'leri zorlamak gerek ki oynanabilsin az da olsa.
Bu video yardımcı olabilir.
Böyle aşağılayıcı konuşarak kendini üstün göstermeye çalışacaksan pek işe yaramaz dostum haberin olsun. Senin gibilere gereken cevabı verince gereksiz mesajdan uyarı veriyorlar maalesef. Bildiğin bir şey yoksa cevap vermek zorunda değilsin, basit. "sanırsam" diyerek mi çözüm sunuyorsun? Attığın videodaki komutlar FPS arttırmıyor bile, eğlence içerikli bir video. Yeterli oldu mu? Oyun içi ayar düşürmek ve 3-5 Windows optimizasyonu yapmaktan başka seçenek yok. Umarım anlayabiliyorsundur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.