CS2 rekabetçi sistemi çok kötü

tarkkb

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
CS2'yi genel olarak beğendim. Oyun betadakinin aksine çok akıcı ve oynanabilir düzeyde geldi bana ama rekabetçi eşleştirme sistemi aşırı kötü. Dust 2'de rekabetçi giriyorum ve maçlar genelde çok ezici bir üstünlükle bitiyor. Ben CS:GO'da globaldim ve karşıma gelenlerin rankının maksimum nova olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlarımla girdiğim için böyle olduğunu düşünmüyorum çünkü solo girince de aynı bu tarz sonuç aldım. Sizde de böyle mi?

1695976055410.png

Hocam daha ranklar sıfırlandığından herkes olması gereken eloya yerleşmedi. Ayrıca Prime sahibi olup CS2 girmeyen çok insan da vardı. Zamanla herkes kendi elosuna oturdukça dediğiniz ortadan kalkacaktır.
Beni düşük ranktan başlatırsa ne anlamı kalacak ki? Win aldıkça bir üst seviyeye çıkartıp 10 maçta da rankımın tamamen oturmuş olması gerekiyor bence. CS:GO'da bunu çok güzel uyguluyorlardı fakat burda sistem hala oturmamış gibi. 6 maç attım 5 win var ve hala ne karşıma ne takımıma benim seviyemde veya benden yüksek seviyede oyuncular gelmiyor.

Beni düşük ranktan başlatırsa ne anlamı kalacak ki? Win aldıkça bir üst seviyeye çıkartıp 10 maçta da rankımın tamamen oturmuş olması gerekiyor bence. CS:GO'da bunu çok güzel uyguluyorlardı fakat burda sistem hala oturmamış gibi. 6 maç attım 5 win var ve hala ne karşıma ne takımıma benim seviyemde veya benden yüksek seviyede oyuncular gelmiyor.
10 maçta hiçbi zaman rank tam oturmaz. Ben valoya başladım CSGO'dan geçmiştim ve hesabım daha önce adam akıllı oynamadığım için bronz'du 3 haftada dia oldum. Olurken de plata kadar sürekli 2 rank 2 rank atladım. Bu yüzden rekabetçi oyunlarda mmr sistemi olur. Sen maç attıkça mmr puanın oturacak ve daha hızlı rank atlayacaksın. Bende globaldim CSGO'da 9 ay girmeyip ilk girip kazandığım maçta global oluyodum tekrar. İşte bu mmr'dır oyun benim öncesinde global olduğumu bilip ona göre adam gönderiyordu. CS2'de sistemler değişince bunun oturması biraz zaman alacak.

CS2'yi genel olarak beğendim. Oyun betadakinin aksine çok akıcı ve oynanabilir düzeyde geldi bana ama rekabetçi eşleştirme sistemi aşırı kötü. Dust 2'de rekabetçi giriyorum ve maçlar genelde çok ezici bir üstünlükle bitiyor. Ben CS:GO'da globaldim ve karşıma gelenlerin rankının maksimum nova olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlarımla girdiğim için böyle olduğunu düşünmüyorum çünkü solo girince de aynı bu tarz sonuç aldım. Sizde de böyle mi?

Eki Görüntüle 1960866
Aslında sistem mantıklı ama herkes sıfırdan başladığı için daha oturmadı. 1 ay içerisinde oturur.

Solo oynadınız mı hiç? Solo oynadıysanız zaten takıma gelen adamların davranışından ranklarının çok düşük olduğunu anlamışsınızdır. Ben de supremeydi rankım. Takıma 40 saatlik bir oyuncu geldi. Oynayışını falan geçtim ben hayatımda onunki gibi bir crosshair görmedim. Çömelince olması ideal boşluğuna düşüyor, ayaktayken crosshairin ortasındaki boşluk bayağı fazla, hareket edince crosshair aşırı büyüyor ve çift crosshair gibi dış kısmında da bir crosshair var. Hareketli crosshair görmüştüm ama onunki gibisini görmedim 😀😀😀

Ben çavuş 10'um ve gerçekten üst düzey adamlar gelebiliyor. Bende beğenmedim. Demin ki maç 10-1 falan ilerliyordu teslim olduk. Sanırım rakipte globaller vardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı