CS2 sayesinde Valorant patlama yaşayacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hala Valorant'ta koşarak sıkma olayından bahsediyor millet.
Aynı mesafede scope açmadan ilk Valorant'tan bir düşmana Vandal ile koşarak ateş edin. Sonra aynı mesafede CS:GO'da AK-47 ile bir düşmana koşarak ateş edin.

Adamı görmeden adam seni öldürüyor Zula'da bile böyle bir saçmalık yok.
Zula CS'den çalıntı yalnız, hatta şuan milletin özgün diye övdüğü çoğu aşırı gerçekçi yapıda olmayan taktiksel FPS oyunu CS'ye dayanıyor.

CS2 ile hileler azalmayacak orası kesin aynen devam edecek
Birincisi zaten Seçkin'i olanlar hile görmüyordu, ikincisi Source 2 motoru daha yeni bir yazılım, üçüncüsü VAC Live adlı anti-cheat'ten sızıntılar var. Pompalı tüfekler bile senden az saçmalamıştır, bu dediğini neye dayandırıyorsun?

Valorant zaten CS'den daha gazla oynanan bir oyun. CS'nin Valorant'dan ileri olduğunu sanmam twm anlamıyla bilgisizliktir ya da yanılgıdır. Valorant'nun aktif oyuncu sayısı CS'den daha fazla.
Rekor üstüne rekor kırıyor oyun yalnız. Valorant beyciğim kaç kişi oyunu oynadığını söylemiyor ama günlük 1.5 milyon diye tahmin ediliyor. CS:GO o sayıyı anlık alıyor :D

AFK'lar falan demişsin, e iyide eşleştirme menüsünde de anlık olarak rekabetçi oyunda olan 900.000 kişi oluyor. Onlar nasıl AFK olsun?

Daha da fazla şey yazacaktım ancak inan değmez. Ben hem Valorant hem CS:GO oynayan biriyim ve CS:GO'yu daha çok severim. Valorant'ta doğru düzgün bir kitle bulmak için oyunu gece 2'de açmanız gerekiyor ayrıca koşarak vurma sorunu hala var.

Hadi ajanlar taktiksel diyelim Gekko diye bir eleman getirmişler pet'ine bomba kurduruyor. Gerçekten sözünü ettiğiniz dengeli oynanış bu mu yoksa her raunt odin çekip, pusu kurup ardından tarayınca chate "gg ez" yazan dengesizler mi?

Sadece gülüyorum.

Bu arkadaşın tek bir dediğine hak veriyorum. Valve Türkiye'ye daha fazla odaklanıp daha fazla destek vermesi lazım.
Türkiye'de turnuva düzenlenmesi şahsen beni ilgilendirmiyor ancak en azından TR serveri getirseler çok iyi olur.

Bende bir köşeye bakarken bir anda ölünce patlamıştım ne kadar güzel bir oyun demiştim yalan yok. Sen adamı görmeden adam seni öldürüyor. Pingle alakalı bir durumda değil LAN turnuvalarında bile oluyor. Mermi sıkıyorsun mermin gitmiyor. Hala Valorant'ta koşarak sıkma olayından bahsediyor millet. Adamı görmeden adam seni öldürüyor Zula'da bile böyle bir saçmalık yok.
Xantares peek yediğinde adamı görmüyorsan gözlerin tembel yada hayvan gibi yüksek tepki süren var. Yada çok kötü ekipmanlarla oynuyosun oyunu. Xantares peek atabilen adamın movementi ve aimi iyidir. Yiyen adam da görür yediği mermiyi. Sadece tepki verebileceğinden daha hızlı ölmüş oluyorsun. Pref çıkmak gibi bir şey.

Valorant'ta 40FPS oynadığım sistemde CS:GO'da 80 oynuyorum ama sen bilirsin kanka.

Valorant'ta en en düşükte 60 FPS civarında oynuyorum bazı haritalarda 30'a düşüyor CS:GO'yu hiçbir zaman oynayamadım Full 20 FPS civarında aliyordum.
Sistemden sisteme değişiyor ya. Yani benim sistemim iyi. Gerçekten iyi. Ortalama bir işlemci, iyi ekran kartı + 32GB ramle oynuyorum iki oyunu da. 3600x + 3080. Valoda 130-200 FPS arası oynuyorum. CS'de 200 altını görmüyorum. 200-300 FPS arası.

Son birkaç haftalık CS2 hype treninden sonra artık gerçekleri konuşalım. CS:GO son zamanlarda sürekli oyuncu zirvesi kırıyordu ve yavaş yavaş diğer oyunlardan oyuncu kitlesinin kendisine çekiyordu ama CS2 ile artık bence tıpkı CS Source gibi ölü doğacak. Bu da özellikle Valorant'a yarayacak.

CS2 inanılmaz bir hype ile şişirildi. Bunun nedeni yıllardır CS:GO'nun gelişmemesi doğru düzgün güncelleme bile gelmemesi ve hileden geçilemez hale gelmesi insanlara hileden arıtılmış, daha gelişmiş bir CS oyununun müthiş zirve yapacağına dair ümitleri besletti. İnsanlar CS:GO'yu yıllar içinde bıraksada bu kadar gerçekçi simülasyon tarzı bir FPS'in piyasada olmaması yüzünden(PUBG olsa da tam anlamıyla tarzı aynı değildi) bu oyun ne kadar sorunluda olsa mekanikleri keyifli olduğu için geri döndüler. Ama yakın zamanda gelecek olan güncelleme ile artık tekrardan alternatif oyunlara yönelecekler. CS2 ile hileler azalmayacak orası kesin aynen devam edecek, oyunda inanılmaz sayıda bug var sakın betada falan demeyin kaç senedir gelişiyor bu oyun? Bunca yıldır geliştirdikleri bir oyunu 4-5 ayda düzelteceklerini mi sanıyorunuz. Grafikler eskisine nazaran aman aman değil zaten kötü değildi o zaman niye dokundunuz bu sadece bir cilalama başka bir şey değil, grafikleri gelişmediği gibi inanılmaz optimizasyon sorunu var. Yani şu anki oyuncuların en az %20-30'u FPS yüzünden bu oyunu oynayamayacak. Xantares pick olayı aynen devam ediyor orada da bir değişme yok tickrate sisteminin değişmesi bunda bir faklılık oluşturmadı. Koca oyun motorunu bir smoke mekaniği yüzünden mi tekrardan kodladınız? Bunca yıldır ne yaptınız? Şu gelecek olan güncellemenin ne faydası var? Şuna CS2 denmesi bile saçma. Ne doğru düzgün gelen silah var ne de mekanik. Oyunda tek değişen şey smoke ve biraz recoil. Bu güncelleme gelince insanlar artık at gözlüklerini çıkarıp bu yazdıklarımı konuşmaya başlayacaklar ve biten hyple birlikte tekrardan Valorant parlayacak.

Bunları yazmamın en önemli nedeni CS2 Valorant'ı etkileyecek, bitirecek zart zurt diyenleri çok fazla görmemdi. Ama gerçekte tam tersi böyle demelerinin nedeni de dediğim gibi CS2'de boş bir Hype'in oluşu. Zaten Türk'lerin İngilizcesinin olmaması, ping problemi nedeniyle Valorant Türkiye'de CS'den birçok oyuncu kapmıştı ama birçok oyuncu CS:GO'nun daha yüksek FPS vermesi yani daha düşük donanımı kaldırması nedeniyle CS:GO oynuyordu. Artık o da olmayacağı için Türkiye'de tamamen Valorant'ın hakimiyeti olacak. Diyebiliriz.
Pick yazdığın yerde okumayı bıraktım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı