Aynı mesafede scope açmadan ilk Valorant'tan bir düşmana Vandal ile koşarak ateş edin. Sonra aynı mesafede CS:GO'da AK-47 ile bir düşmana koşarak ateş edin.Hala Valorant'ta koşarak sıkma olayından bahsediyor millet.
Zula CS'den çalıntı yalnız, hatta şuan milletin özgün diye övdüğü çoğu aşırı gerçekçi yapıda olmayan taktiksel FPS oyunu CS'ye dayanıyor.Adamı görmeden adam seni öldürüyor Zula'da bile böyle bir saçmalık yok.
Birincisi zaten Seçkin'i olanlar hile görmüyordu, ikincisi Source 2 motoru daha yeni bir yazılım, üçüncüsü VAC Live adlı anti-cheat'ten sızıntılar var. Pompalı tüfekler bile senden az saçmalamıştır, bu dediğini neye dayandırıyorsun?CS2 ile hileler azalmayacak orası kesin aynen devam edecek
Rekor üstüne rekor kırıyor oyun yalnız. Valorant beyciğim kaç kişi oyunu oynadığını söylemiyor ama günlük 1.5 milyon diye tahmin ediliyor. CS:GO o sayıyı anlık alıyorValorant zaten CS'den daha gazla oynanan bir oyun. CS'nin Valorant'dan ileri olduğunu sanmam twm anlamıyla bilgisizliktir ya da yanılgıdır. Valorant'nun aktif oyuncu sayısı CS'den daha fazla.
AFK'lar falan demişsin, e iyide eşleştirme menüsünde de anlık olarak rekabetçi oyunda olan 900.000 kişi oluyor. Onlar nasıl AFK olsun?
Daha da fazla şey yazacaktım ancak inan değmez. Ben hem Valorant hem CS:GO oynayan biriyim ve CS:GO'yu daha çok severim. Valorant'ta doğru düzgün bir kitle bulmak için oyunu gece 2'de açmanız gerekiyor ayrıca koşarak vurma sorunu hala var.
Hadi ajanlar taktiksel diyelim Gekko diye bir eleman getirmişler pet'ine bomba kurduruyor. Gerçekten sözünü ettiğiniz dengeli oynanış bu mu yoksa her raunt odin çekip, pusu kurup ardından tarayınca chate "gg ez" yazan dengesizler mi?
Sadece gülüyorum.