CS2 ücretli mi olacak?

Bence saçma. Ücretsiz sürümü de olur çünkü CS:GO diye bir şey kalmayacak. CS2'ye 400TL para dayatacaklarını zannetmiyorum sonuçta güncelleme olarak gelecek. Eğer sadece Prime sahipleri oynayabilirse çoğu duo veya takımca oynayanlar oyunu aynı anda oynayamayacaklar.
Şimdi bir daha Prime sahipleri başka bir daha Prime almayacak cevabı verince görürsün haha :D Adam ısrarla Prime alan bir daha Prime almayacak diyor. Sanki konuda onu soruyorlar :D

@Legolas_34 sorununuz nedir? Anlatmaya çalıştığım şey basit. Senin için tek tek bir daha anlatıyorum:
  • Counter-Strike 2 ayrı oyun olarak çıkmayacak, CS:GO'ya güncelleme olarak gelecek.
  • Counter-Strike 2'nin ücretsiz sürümü olmazsa oynayamayacaksınız. Counter-Strike 2'ye doğrudan erişebilmek için Prime sahibi olmanız gerekiyor.
Bunun nesini anlamıyorsunuz? Gerçekten hayret ediyorum. Her neyse daha da cevap yazmayacağım. Aynı şeyi bin kere tekrar ettik, yeter bu kadar.

Valve bu konuyla alakalı hiç bir şey yayınlamadı. Yani şu an tek bir cevap var, o da:

Prime'ı olan oyuncular direkt kasa düşürerek, level kasarak, rank kasarak oynamaya devam edecek, Prime'ı olmayan oyuncular ise şu an nasıl oyun modları oynanabiliyorsa yine oynayabilecek. Fakat kasa, level, rank gibi şeyler olmadan. Konunun cevabı bu. Başka da bir cevap yok. Valve yeni bir şey yayınladığı zaman belki olabilir.

Valve bu konuyla alakalı hiçbir şey yayınlamadı. Yani şu an tek bir cevap var, o da:

Prime'ı olan oyuncular direkt kasa düşürerek, level kasarak, rank kasarak oynamaya devam edecek, Prime'ı olmayan oyuncular ise şu an nasıl oyun modları oynanabiliyorsa yine oynayabilecek. Fakat kasa, level, rank gibi şeyler olmadan. Konunun cevabı bu. Başka da bir cevap yok. Valve yeni bir şey yayınladığı zaman belki olabilir.

Umarım öyle olur.

@Legolas_34 sorununuz nedir? Anlatmaya çalıştığım şey basit. Senin için tek tek bir daha anlatıyorum:
  • Counter-Strike 2 ayrı oyun olarak çıkmayacak, CS:GO'ya güncelleme olarak gelecek.
  • Counter-Strike 2'nin ücretsiz sürümü olmazsa oynayamayacaksınız. Counter-Strike 2'ye doğrudan erişebilmek için Prime sahibi olmanız gerekiyor.
Bunun nesini anlamıyorsunuz? Gerçekten hayret ediyorum. Her neyse daha da cevap yazmayacağım. Aynı şeyi bin kere tekrar ettik, yeter bu kadar.
E çok saçma bu. Ücretsiz sürüm olmazsa Valve potansiyel yüz binlerce oyuncuyu kaybedecek bu şekilde. Kaynağı ne bu bilginin?

CS2 yeni bir oyun olarak çıkmayacak. Mevcut CS:GO değiştirilerek CS2 yapılacak güncellemeyle. CS:GO da 400 TL şu an.

Eğer CS:GO'ya sahipseniz CS2 için ekstra para ödemeyeceksiniz. Güncelleme ile gelecek.
Nasıl yani hocam, normal oyun ücretsiz ama seçkin paralı. Yani CS2 için seçkinli mi olmamız lazım anlamadım? Yoksa normal bir şekilde ücretsiz oynayanlar da oynayabilecek mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı