CS2'de cephanelik bileti mi yoksa RDR2 mi?

Daha fazla  
Merhaba, RDR şu an 15 dolar fiyatında. CS2'de cephanelik bileti alınır mı? Yoksa RDR2 mi almalıyım? Ama şöyle bir sorunum daha var PS4'te zaten RDR2 var ama İngilizcem %40-50 civarında olduğu için bir şey anlayamadığım için sildim ne yapmalı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, RDR şu an 15 dolar fiyatında. CS2'de cephanelik bileti alınır mı? Yoksa RDR2 mi almalıyım? Ama şöyle bir sorunum daha var PS4'te zaten RDR2 var ama İngilizcem %40-50 civarında olduğu için bir şey anlayamadığım için sildim ne yapmalı sizce?

Net RDR2. en kötü Türkçe yama kurar oynarsınız.

RDR2'yi bitirdiysen almana gerek yok.

%50 ingilizce varsa rdr2 yi anlarsın zaten. Öyle aşırı felsefik diyalogları yok. Hali hazırda PS4 ünde rdr2 varsa tekrar PC için almak gereksiz bence.

Son düzenleme:
RDR2'yi bitirdiysen almana gerek yok.

Sorunda orada işte. PS4'te aldım fakat 2-3 saat oynayıp kapattım paradan yana sıkıntım yok ama CS2'yi sıklıkla oynadıgım için böyle bir konu açtım.

%50 İngilizce varsa RDR2 anlaraın zaten. Öyle aşırı felsefik diyalogları yok. Halihazırda PS4'ünde RDR2 varsa tekrar PC için almak gereksiz bence.

Türkçe yama kurarım oynarım diye düşündüm ama mantıklı dediğin dostum sağ ol.

Cephanelik alıp kâr edebilirsin edersen alırsın RDR2.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı