CS2'de optimizasyon sorunu devam ediyor mu?

Gezegenn7

Yoctopat
CS:GO'dan sonra CS2'yi hâlâ indirmedim bu optimizasyon sorunu tamamen bitsin diye ama oyunu özledim artık indirsem mi diye düşünüyorum. Oyun betada daha 1 sene kalsaydı, 1 sene daha CS:GO oynardım güncellemeden ama artık böyle bir seçeneğimiz yok.

R5 5600, 1660 Super ve 16 GB RAM'li 165Hz sistemimle CS2'ye artık başlamalı mıyım? Ayrıca bu sistem 3-4 yıl götürür mü CS2'de sizce? 1280x960 oynuyorum. Çoğu ayarı Low yapıyorum ama bazı 2-3 veya 3-4 ayarı yüksek yapıyordum CS:GO'da.

1-2 ayda hemen bir 100fpslik düzenleme beklemeyin, henüz CSGO performansı alabileceğiniz bir optimizasyon güncellemesi gelmedi.

Sistemin çok rahat kaldırır. Ama oyun hala tam optimize değil. Buglar ve saçma sapan ping-çarpışma sorunları devam ediyor. CS:GO dan sonra çok kötü hissettirir.

Hocam bence hala devam ediyor çünkü 200-300 FPS alıyorum CS2 de fakat adam bana vurduğu zaman FPS aniden 40-50'ye düşüyor bence biraz daha beklemelisiniz.

Ben dun aksam format attım ve şu an ılk defa oyuna gırdıgım ıcın shader cachler yuklenırken bir FPS düşmesi vardı ama onlar yuklendıgı zaman FPS düşmesi sıfır oyle anlık 30-40 FPS dususler de hiç yasamadım. Stabıl sekıl de 300-400 FPS alıyorum. Ben de bir sıkıntı yok. Sadece sunucudan oturu sız duvar arkası bıle gecsenız adam sızın bir oncekı yerınıze ates ederek sızı vurabılıyor. Ek olarak da pıstoller aşırı derece de guclu ve saçma sekıl de mermıler cok fena gıdıyor.

1-2 ayda hemen bir 100fpslik düzenleme beklemeyin, henüz CSGO performansı alabileceğiniz bir optimizasyon güncellemesi gelmedi.

Öyle bir artış 10 sene geçse de gelmez. Oyunun motoruna ve güncel optimizasyonuna baktığımda %5-10'luk bir artış olur maksimum. %25 ya da üzeri imkansız potato settings gibi kaplamalar söküp atılmazsa.

Öyle bir artış 10 sene geçse de gelmez. Oyunun motoruna ve güncel optimizasyonuna baktığımda %5-10'luk bir artış olur maksimum. %25 ya da üzeri imkansız potato settings gibi kaplamalar söküp atılmazsa.
Açıkçası 10 sene bana abartı geldi fakat sene süreceği kesin. Ben şu anki FPS ve performans şikayetlerini de anlayamıyorum açıkçası, I5 9400F 16GB RAM 2666Mhz ve GTX 1060 6GB sistemim ile 250FPS'den aşağı FPS almıyorum sadece bazı görsel dolu maplerde 200'e düşüyor o kadar. Ne bekleniyor bu oyundan o kısmını anlayamadım fakat en fazla sene süreceğini düşünüyorum.

Anladım arkadaşlar teşekkür ederim. Bir de bu sistemi bir tanıdığımdan ucuza aldım. CS2 dışında oyun pek oynamıyorum. Beni 3-4 sene idare eder mi CS2'de bu bahsettiğim ayarlarda?

Açıkçası 10 sene bana abartı geldi fakat sene süreceği kesin. Ben şu anki FPS ve performans şikayetlerini de anlayamıyorum açıkçası, I5 9400F 16GB RAM 2666Mhz ve GTX 1060 6GB sistemim ile 250FPS'den aşağı FPS almıyorum sadece bazı görsel dolu maplerde 200'e düşüyor o kadar. Ne bekleniyor bu oyundan o kısmını anlayamadım fakat en fazla sene süreceğini düşünüyorum.

Demek istediğim bu oyunun motoruna ters öyle bir performans artışı yani grafikler ortada, ayarlara kıyasla değişim ortada.

İşte bugün 200-250 FPS alıyorsan en optimize halinde bunun çıkacağı 230-270 FPS civarı olur, 400-500 FPS olmayacaktır. Gerçi artık DDR5 dönemine geçtiğimiz için bunlar bir sorun değil eninde sonunda bu cihazlar el mahkum yükseltilecek triple A oyunlar da oynanmak isteniyorsa. O zaman da eski CSGO performansı alınır çünkü yüksek kare sayılarına eskisinden de daha uyumlu bir motoru var CS2'nin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı