CS2'de optimizasyon sorunu mu var?

Oyun daha tam çıkmadığı için CS:GO'ya göre ciddi düşüş var, halledeceklerdir.

Oyunda FSR ayarı çok kötü çalışıyor bu arada kullanmanızı cok önermem.
Çünkü FSR 1.0 destekliyor diye biliyorum. Kullanmayın, kullandırtmayın. Belki çıktıktan sonra 2.0 ve 3.0 güncellemelerini görürüz.
 
Adamlar bu yeni smokeda, ışık yansımalarında, suda o kadar çok uğraşıyor ki farklı bir engine ve biraz daha acemi bir optimizasyon ekibi olsa bu kadar kaliteli gibi gözüken oyunu oyanmak mümkün olmayabilirdi. Oyun yapmak yalnızca nesneyi ortaya koyup döndürmekten ibaret değil. Adamlar performans arttırmak için her türlü hileyi hurdayı deniyor. En basit örnekle CS2 molotoflarına elinizdeyken dikkatli bakarsanız içinde bir sıvı var gibi gözüküyor ve elinizi hareket ettirdiğiniz yöne doğru hareket ediyor ve baya gerçekçi. Yalnız adamlar gidip de o şişenin içine suyu koyup simüle etmemişler yani içi boş yalnızca ışık oyunları ile yapmışlar. Bunu ben bulmadım internette tecrübeli insanlar bunlardan bahsediyor. Yani anlayacağınız bence oyunun performansı bundan sonra çok dramatik şekilde değişmez. Çünkü düşündüğünüz takdirde bu oyun kafadan bir 10 sene daha oynanacak ve 5 sene sonra bu işlemci gücümüz çok artacak. Buna göre yapmışlardır oyunu. İleride ne olur bilinmez ama bence olsa olsa 30-50fpslik bir artış görürüz.
 
CS GO'ya göre çok gelişmiş bir oyun parçacık detayıda güzel o yüzden sistemleri zorluyor. Betada daha zamanla biraz düzelebilir optimizasyonlar.
 
Teşekkürler hepinize. Oyun tamamen çıktığı zaman düzelir değil mi?
CS camiasında çıkış yapmadan önce optimize edileceği konuşuluyor tabii ki ama Valve tarafından açıklanmış bir şey yok henüz. Korkulu rüya başımıza gelebilir. Benim şahsi fikrim optimizasyon yapacakları yönünde çünkü FPS düşüşünden hariç olarak takılmalar da mevcut bazı oyuncularda
 

Geri
Yukarı