Eleman oyun içinde ağır küfürler etti dava edeceğimi söyledim. Steam profilini sürekli değiştiriyor. Bunun bulunma ihtimali var mıdır?
Nasıl küfürler etti?Eleman oyun içinde ağır küfürler etti dava edeceğimi söyledim. Steam profilini sürekli değiştiriyor. Bunun bulunma ihtimali var mıdır?
Ailevi, dini değerler. Ağır kufurler işte.Nasıl küfürler etti?
Ses yok. Mesajdan yazdı. Profilini sürekli değiştiriyor. Bulunamaz mi.Dava edilebilir ancak uğraştığınıza değeceğini sanmıyorum. Ses kayıtları falan da yoksa hiç bir şey yapmazlar.
Mesajların SS'i falan var mı?Ses yok. Mesajdan yazdı. Profilini sürekli değiştiriyor. Bulunamaz mi.
Var evet aldım. Pcde duruyor. Ama profili sürekli değişiyor. Bir gün birini versem ötekine geçer nasıl olacak.Mesajların SS'i falan var mı?
Mesajların SS'i falan var mı?
Hocam dediğim gibi sürekli kullanıcı adını, linkini değişiyor. Nasıl yaparım.Valve, bu verilerin bir geçmişini tutuyordur illa ki. Gerekli yerlere ulaşırsanız veriler tarafımıza iletilebilir bir ihtimal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.