CS2'yi beğendiniz mi?

CS2 biraz deneyimledim, silahların mekaniği değişmiş gibi beğenmedim. Viewmodeller Zula gibi olmuş, diyecek söz yok eskisi bin kat daha iyiydi benim gözümde. Sesler bir garip geliyor, her yerden ayak sesi duyulabiliyor. Grafikler standoff 2 gibi olmuş, CS:GO Mobile resmen, aşırı parlak ve doğru tabir olur mu bilmem ama aşırı "ham" duruyor. FPS olayına hiç değinmeyim berbat. Smokelar güzel olmuş smoke efektler ve ateş efekti, şekli vs tam olması gerektiği gibi yalnız 2 tane smoke atınca 15 FPS gameplay oluyor, smokelarda inanılmaz optimizasyon sorunu var. Oyunun mekanikleri de bana yavaş geldi, normal CS daha akıcıydı (peek atması vs) Ben beğenmedim, eski CS:GO'yu oynamanın bir yolu olacak mı? Ben bu hali ile oyunu bırakmayı düşünüyorum, CS 1.6 oynarım daha iyi gibi geliyor.

Valorant'a insanlar çizgi film deyip dalga geçiyorlardı bu CS2 bildiğin mobil oyun gibi olmuş :D

Unutmadan biri size sıktığında ekranın kan olması, ölünca ekranın kıpkırmızı olması, birini vurunca altta çıkan iskambil kağıtları harbi berbat olmuş. Fps oyunlarında bu tarz şeylerin olmaması gerek. En büyük korkum da şu source 2 motoru ile büyük ihtimalle bütün atölye mapları çöp olacak. Bu ne demek biliyor musunuz ? Eski mapların hiçbiri adam akıllı çalışmayacak demek.
Ben arkadaşımın evine gittiğimde onda vardı. Şahsen kan efektleri, bomba yenilikleri ve silah sesleri muhteşem güzeldi. Grafik olarakta beni tatmin etti açıkcası valorant çok çizgi film gibi csgo çok solgun. Ama bu biraz daha renkli olunca daha hoşuma gitti ama zevk meselesi. Bence her türlü Cs2 muhteşem bir hype yarattı ve yaratacak. Üstelik skinlerin duruşu felan yani yaptığınız eleştrilerde katıldığım tek yanı şu mantığını anlamadığım iskambil kartları ama onunda bir şey vardır diyorum.

CS2 biraz deneyimledim, silahların mekaniği değişmiş gibi beğenmedim. Viewmodeller Zula gibi olmuş, diyecek söz yok eskisi bin kat daha iyiydi benim gözümde. Sesler bir garip geliyor, her yerden ayak sesi duyulabiliyor. Grafikler standoff 2 gibi olmuş, CS:GO Mobile resmen, aşırı parlak ve doğru tabir olur mu bilmem ama aşırı "ham" duruyor. FPS olayına hiç değinmeyim berbat. Smokelar güzel olmuş smoke efektler ve ateş efekti, şekli vs tam olması gerektiği gibi yalnız 2 tane smoke atınca 15 FPS gameplay oluyor, smokelarda inanılmaz optimizasyon sorunu var. Oyunun mekanikleri de bana yavaş geldi, normal CS daha akıcıydı (peek atması vs) Ben beğenmedim, eski CS:GO'yu oynamanın bir yolu olacak mı? Ben bu hali ile oyunu bırakmayı düşünüyorum, CS 1.6 oynarım daha iyi gibi geliyor.

Valorant'a insanlar çizgi film deyip dalga geçiyorlardı bu CS2 bildiğin mobil oyun gibi olmuş :D

Unutmadan biri size sıktığında ekranın kan olması, ölünca ekranın kıpkırmızı olması, birini vurunca altta çıkan iskambil kağıtları harbi berbat olmuş. FPS oyunlarında bu tarz şeylerin olmaması gerek. En büyük korkum da şu Source 2 motoru ile büyük ihtimalle bütün atölye mapları çöp olacak. Source 1 için yapılan maplar Source 2'de hatalı, buglu çalışabilir veya çalışmayabilir. Bu ne demek biliyor musunuz? Eski mapların hiçbiri adamakıllı çalışmayacak demek.

Eski CS'nin bir ağırlığı vardı, hafif karamsar sanki gerçekten savaşacakmışsınız gibi bir his veriyordu ve oyunun sade olması da oynatan etmenlerden biriydi. Şu an bu 2 şeyden de uzaklaşmış.

Ses sistemi tamamen değiştiği için alışmak biraz zor olabilir şahsen sadece birkaç tur oynadıktan sonra alıştım FPS oyununa göre biraz fazla süslü doğru

Topluluğa gelirsek
Atölye haritaları ve 3. Taraf sunucular için kullanılan bütün eklentiler Source2 de kullanılmaz hale gelecek sunucularda ya da migi gibi 3. Parti araciligiyla kullandigimiz modeller kullanilamaz hale gelecek animasyonları ve rotationları kullanabilmek için düzenlemek zorunda olacagiz pluginler sourcemod uyarlansa dahi çalısmama riski yüksek haritalarda iyi haber varlık adları aynı kalmış spawn noktaları veya triggerler vb sadece yenileri eklenmiş oyun ciktigi vakit böyle kalirsa aktarılması zor değil beta daveti gelmediğinden crack olarak indirdim buyüzden CS2ye özel SDK araçlarına erişemiyorum bundan dolayı Dota2'nin SDK'si ile awp_lego_2'yi portlamayı denedim başardım fakat DotA2 SDK üzerinden yaptığım için spawn noktalarını oluşturamadım

Kısacası haritalar konusunda korkmamiza gerek yok rahatlıkla gecirilebilecekler Valve betadayken önden topluluk oluşmasını istemiş olacakki SDK'yı yayımlamış

CS2 biraz deneyimledim, silahların mekaniği değişmiş gibi beğenmedim. Viewmodeller Zula gibi olmuş, diyecek söz yok eskisi bin kat daha iyiydi benim gözümde. Sesler bir garip geliyor, her yerden ayak sesi duyulabiliyor. Grafikler standoff 2 gibi olmuş, CS:GO Mobile resmen, aşırı parlak ve doğru tabir olur mu bilmem ama aşırı "ham" duruyor. FPS olayına hiç değinmeyim berbat. Smokelar güzel olmuş smoke efektler ve ateş efekti, şekli vs tam olması gerektiği gibi yalnız 2 tane smoke atınca 15 FPS gameplay oluyor, smokelarda inanılmaz optimizasyon sorunu var. Oyunun mekanikleri de bana yavaş geldi, normal CS daha akıcıydı (peek atması vs) ben beğenmedim, eski CS:GO'yu oynamanın bir yolu olacak mı? Ben bu hali ile oyunu bırakmayı düşünüyorum, CS 1.6 oynarım daha iyi gibi geliyor.

Unutmadan biri size sıktığında ekranın kan olması, ölünca ekranın kıpkırmızı olması, birini vurunca altta çıkan iskambil kağıtları harbi berbat olmuş. FPS oyunlarında bu tarz şeylerin olmaması gerek. En büyük korkum da şu Source 2 motoru ile büyük ihtimalle bütün atölye mapları çöp olacak. Source 1 için yapılan maplar Source 2'de hatalı, buglu çalışabilir veya çalışmayabilir. Bu ne demek biliyor musunuz? Eski mapların hiçbiri adamakıllı çalışmayacak demek.

Eski CS'nin bir ağırlığı vardı, hafif karamsar sanki gerçekten savaşacakmışsınız gibi bir his veriyordu ve oyunun sade olması da oynatan etmenlerden biriydi. Şu an bu 2 şeyden de uzaklaşmış.

Kapalı betanın da kapalı betasındayız zaten bir oyunu gelen güncellemeler ve topluluk adam eder.

Oyun daha beta aşamasında. Şu anda CS2 oynayabilmenin nedeni hataları ve eksikleri düzeltmek zaten.

Renkler çok çirkin olmuş bence. Dust 2 tupturuncu. Onun haricinde gelen güncelleme sadece oyuncular için değil, developerlerin oyunu daha rahat geliştirmesi için.

Csgo ilk zamanları ile şimdikini kıyaslamaya başlamak lazım en başta. Çünkü Cs2 de aynı yollardan geçecektir.
Bence bir değişim şarttı. Kendilerininde source motoru ile yapabilecekleri sınırlıydı.
Source2 daha fazla değişim imkanı sağlayacaktır ve ilk kez çıkacak Cs2 çok daha iyi yerlere verilecektir.
Fps kısmında benimde korkum var. Umarım batırmazlar.
Valorant çok büyük bir etki yarattı Csgo için ve rekabeti körükledi. Valve iyi veya kötü bir şeyler yapmalıydı zaten. Ancak bundan sonrası iki tarafında oyuncuların isteklerini ne kadar dileyecekleri ve ne kadarını dikkate alacakları ile şekillenecektir.
Genel olarak Csgo zaten eski hissettiriyordu ve Cs2 bunu değiştirebileceği için memnun kaldım.

CS2 biraz deneyimledim, silahların mekaniği değişmiş gibi beğenmedim. Viewmodeller Zula gibi olmuş, diyecek söz yok eskisi bin kat daha iyiydi benim gözümde. Sesler bir garip geliyor, her yerden ayak sesi duyulabiliyor. Grafikler standoff 2 gibi olmuş, CS:GO Mobile resmen, aşırı parlak ve doğru tabir olur mu bilmem ama aşırı "ham" duruyor. FPS olayına hiç değinmeyim berbat. Smokelar güzel olmuş smoke efektler ve ateş efekti, şekli vs tam olması gerektiği gibi yalnız 2 tane smoke atınca 15 FPS gameplay oluyor, smokelarda inanılmaz optimizasyon sorunu var. Oyunun mekanikleri de bana yavaş geldi, normal CS daha akıcıydı (peek atması vs) ben beğenmedim, eski CS:GO'yu oynamanın bir yolu olacak mı? Ben bu hali ile oyunu bırakmayı düşünüyorum, CS 1.6 oynarım daha iyi gibi geliyor.

Beğendiğim bazı şeyler var ama bana kalırsa bu CS 2 yeni bir oyuna daha güncel bir hal getirmek için yaptıkları bir upgrade yeni bir oyun diye düşünmüyorum.

Oyun fps anlamına bana daha akıcı geldi, oyun gidişatı ise daha yavaş. Karakter ani hareketler edince ağır kalıyor gibi hissettiriyor, peeklerimi tam atamıyor hissi veriyor. Grafikleri (%200 doygunluk ile oynuyorum) beğendim, renkler canlı geliyor. Güneş sanki kafama vuruyormuş gibi hissettiriyor yalnız o parlaklığı beğenmedim ancak ayarları da kurcalamadım açıkçası csgo da %80 parlaklık oynuyordum. Sunucu tarafı bariz çok daha kaliteli. Cidden mermiler güzel gidiyor. Sonuç olarak beğendim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı