CS2'yi beğendiniz mi?

  • Konuyu başlatan DTB
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 107
  • Görüntüleme 10B
Benim eleştirmek istediğim bir kısım var o da silah kaplamalarındaki siyah renklerin yükseltilen parlaklıktan ötürü gerçek siyah olmaması. Daha doğrusu koyu renkler doğru tonda değil.

Bunun dışında bazı animasyon değişiklikleri yapılabilir.

Şahsen CS2'nin ayrı oyun olarak gelmesini tercih ederdim böyle eski versiyonunu bir daha oynayamamak çok kötü olacak diye düşünüyorum.
Eski versiyonu oynamaya devam edebileceğiz.
 
Hocam nasıl oynayabileceğiz tam olarak.
Yayıncıları izlerken yine CS:GO üzerinden "Play" butonuna bastıklarını ve bir pencere açıldığını gördüm.
Pencerede CS2 ve CS:GO arasında tercih yapıp istediklerini oynuyorlardı.
Belki çok ilerde CS:GO'nun sunucularını kapatabilirler ama şuan böyle bir şeyin mümkün olacağını sanmıyorum. Hatta yanlış hatırlamıyorsam bunun hakkında açıklama da yapmışlardı.
 
Oyun daha test sürümünde, beta bile değil. Aşırı normal bu şeyler. Sürekli güncelleme geliyor zaten sorunlarla ilgili düzeltmeler şeklinde. Daha çıkmamış, test sürümünde olan devasa bir oyunu Valorant gibi çöp bir yapımla karşılaştıran insanlara gülüyorum sadece. Test sürümünde bile Valorant denilen yapıma bin basar. Tam sürümü çıktığında karşısında rakip bile kalmayacak, Valve böyle bir firma. Zaten şu anda bile rakibi yok.

Hileden geçilmeyen oyun. Bitiyor diye son anda bir güncelleme atalım dediler diriltmek için. Nafile ama çıksın 2 ay oynanacak yatacak sonra tekrar. Rakibi yokmuşmuş. Gayet de var. Rainbow nedir? Valorant? Hangisinde daha çok oyuncu var bak bakalım. Ben hiçbirini oynamıyorum ama Valorant tokatı çaktı Valve'a. LoL > DotA ve Valorant > CS
Her oyunda saplıyor Riot. Hangisinde Valve rakibi geride bırakmış? DotA mı daha popüler LoL mü? CS mi çok oynanıyor Valorant mı?

Grafik konusundan bahsedeceksek eğer Valorant istese realworld gibi görüntü sunar çünkü Unreal Engine'la yapıldı fakat stilize görüntü vermek istemişler. CS ne sunabiliyor? Çöp optimizasyonlu, hileden geçilmeyen, buglu, saçma mekanikli klasik bir oyun mu? 20 yıllık oyun. 10 yıl önceki grafikleri alıp Update diye sunmuşlar. YouTube'yi açın bakalım oraya unrecord yazın yeni oyunlar neye benziyormuş. Sonra dönün CS'ye bakın. Sizin gibi fanlar oynuyor diye var o oyun siz de bırakınca CS ms kalmayacak.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Beta sürümünün amacı zaten eksik noktaları profesyonel oyunculardan fikir alarak geliştirmek. Şu an oynadığın oyun "CS2 Beta". Yani tam sürüm CS2 değil. CS:GO ilk çıktığı zamanlarda da iyi değildi. Zamanla sürekli güncelleme alarak çok gelişti. Bu yüzden şu an oynadığın oyunun çok eksiği mevcut ve zamanla güncelleme alarak düzelecektir. Söylediğin silah sesleri değişebilecek basit şeyler. Mekaniği CS:GO'ya göre çok farklı değil. Hafif bir oynatma yapmışlar o kadar.
Beta'da değişen silah sesleri tekrar değişmez.

CS:GO ilk çıktığında şu şekildeydi :D
CS2 yeni bir oyun değil 5 yıl daha dayansın diye GO'nun cilalanmış hali yalnız :D
 
Son düzenleme:
Yav bi yürü get. Hileden geçilmeyen oyun. Geberiyor diye son anda bir güncelleme atalım dediler diriltmek için. Nafile ama çıksın 2 ay oynanacak yatacak sonra tekrar. Rakibi yokmuşmuş. Gayette var. Rainbow nedir ? Valorant şamarı yeni çakmadı mı cs ye ? Hangisinde daha çok oyuncu var bak bakam. Ben hiçbirini oynamıyorum ama valorant tokatı çaktı valveye . Lol > dota valorant>cs
Her oyunda saplıyor riot. Hangisinde valve rakibi geride bırakmış ? Dota mı daha popüler lol mü ? Cs mi çok oynanıyor valorant mı ?
Grafik konusundan bahsedeceksek eğer valorant istese realworld gibi görüntü sunar çünkü unreal engineyle yapıldı fakat stilize görüntü vermek istemişler. Cs ne sunabiliyor ? Çöp optimizasyonlu hileden geçilmeyen buglu saçma mekanikli klasik bir oyun mu ? 20 yıllık oyun cesedi koktu orada dura dura. 10 yıl önceki grafikleri alıp update diye sunmuşlar. Youtubeyi açın bakam oraya unrecord yazın yeni oyunlar neye benziyormuş. Sonra dönün cs bakın . Sizin gibi fanlar oynuyor diye var o oyun sizde bırakınca cs ms kalmayacak.
Tamamen dünya rekabetçi oyun dünyasından bi haber insan yorumu. Bu bahsettiğin senaryo tamamen Türkiye için geçerli riot türkiyede ofis ve sunucu açtığı için. TR server için ayrı slot ayırdığı için bu oyunlar Türkiyede daha popüler. Çöp optimizasyonlu hileden geçilmeyen saçma mekanikli mi ? Böyle bi delüzyon görmedim kafayı falan yemişsin. Valve oyunları hala inanılmaz popüler dota dediğin oyun dünyada tek turnuvada en fazla ödül veren international turnuvaya sahip senelerdir rekoru geçilemedi bu sene 40 milyon dolardan fazla ödül havuzuna sahip olacak. Twitch tr de takılmaktansa biraz global arenayı da takip edersen demek istediğimi anlarsın. Valorant istese realworld gibi görüntü sunarda patladım hayatımda daha cahil az yorum gördüm. Her şirketin kendi politikaları kendi oyun tarzları ve daha popüler olduğu bölgeleri var. Kuzey amerikada hala fortnite deliler gibi oynanıyor fakat balkan ve doğusunda hiç popüler değil. Aynı şekilde CS hala avrupada popülerken kuzey amerikadaki ve türkiyedeki popüleritesini yitirdi. Dota avrupa, CIS ve asyada hala inanılmaz popüler yorum yazarken neyden bahsettiğini biraz bil. Unrecord yazmış bide real footage videoyu (gameplay ne belli değil) FPS game diye yutacak kadar oyun dünyasından bi habersin
 

Geri
Yukarı