CS:GO'nun üzerine ekleme yapılmış hissiyatı var genel olarak CS:GO'ya büyük güncelleme diyerek getirebilirlerdi ama işte yeni bir heyecan yaratmak pahasına CS2 isminde çıkardılar.
Bildiğiniz üzere CS2 birkaç gün önce çıktı. Ben ise oyunu pek beğenmedim. Mobildeki Standoff'a benzemiş. Silah mekanikleri güzel fakat ben genel olarak güzel bulmadım. Bunun en büyük nedeni oyunun aşırı parlak olması. Gereksiz detaylar var. Yani genel olarak gözüme hoş görünmedi. CS:GO daha güzeldi. Siz ne düşüyorsunuz? CS:GO mu yoksa CS2 mi daha iyiydi?
Mobildeki Standoff'a nasıl benzettin onu anlamadım, baya saçma bi benzetme olmuş, onun haricinde güzle eleştiri. Şu an bana kalırsa CS2 kat kat daha güzel olmuş. Yeni sistemlerde daha stabil çalışıyor ki böyle olması lazımdı. Ben okeyim bu duruma.
CS2 aslında birkaç problem harici gayet güzel oyun.
Animasyonsuz küt bir oyundan daha fazla animasyon olan hatta farklı bir oyun motoruyla yapılmış bir oyun oynuyorsun yavaş yavaş alışırsın.
Fps sorunu düzelsin onzaman cs2'yi severiz ama yok yeni pc al sistem yükseltmesi yap fps değerlerini optimizastonu yapmayız derlerse o zaman sileriz kardeş sıkıntı yapma derim Valve'a.