Bildiğiniz üzere CS2 birkaç gün önce çıktı. Ben ise oyunu pek beğenmedim. Mobildeki Standoff'a benzemiş. Silah mekanikleri güzel fakat ben genel olarak güzel bulmadım. Bunun en büyük nedeni oyunun aşırı parlak olması. Gereksiz detaylar var. Yani genel olarak gözüme hoş görünmedi. CS:GO daha güzeldi. Siz ne düşüyorsunuz? CS:GO mu yoksa CS2 mi daha iyiydi?
Bence de renk paleti iyi olmamış. Inferno, Mirage, Dust 2 gibi haritalarda oynadım şu ana kadar ve karakterleri ayırt etmek çok zor geldi ama yine de güzel. Muhtemelen bize fark ettirmeden bu paketleri yavaş yavaş düzenlerler ve bir bakmışsın artık ayırt ediyorsunuz ve gözüne hoş geliyor.
r_fullscreen_gamma X Grafik olarak CS2 elbette daha iyi ama CS gibi bir oyun için bu kadar öflü pöflü grafikler güzel durmuyor. Ben hala ayırt edemiyorum insanları. Gerek FPS olsun, gerek oynanış olsun her şeyi ile CS:GO daha iyi. CS2 ile birlikte CS benim gözümde bitmiştir. Eski sürümleri oynamaya devam.
Yeni bir oyun motoru, yepisyeni grafikler, hızlıca gaz için rushlanmış bir oyun ve sen diyorsun ki FPS aynı sadece yüksek grafikte oynama. CSGO'da 120 FPS oynarken CS2'de 640x480 En en en düşük grafikte 40-50FPS anca zorluyorum.Aga FPS değişmiyor Full ayarlar oynarsan tabii fark eder ortaya çek bir şey değişmiyor CS:GO ile.
Benim için tam tersi. Grafikler çok iyi olmuş ama oynanışı beğenmedim. Beğenmedim demek doğru olmayabilir de bu kadar yıl sonra yeni mekaniklere henüz ısınamadım. Çok parlak olma konusuna katılıyorum, bazen biraz göz yoruyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.