CS'de Kapsül almak kârlı mı?

ALPHA_z

Decapat
Daha fazla  
Hemen konuya gireceğim, elimde bir tane AK-47 skini var 140 TL civarlarında dolanıyor bunu satıp tüm parayla kapsül almalıyım mi yoksa elimdemi bekleteyim? Kapsül alırsam sticker ile kâr eder miyim ya da envanterdemi beklerim kapsülledi?

Bende 114 TL vardı gittim ak, m4, glok, usp, p200 falan aldım. Kapsül, kâr birakcak cart curt ama oynamayı sevdiğim şey varken neden köşede bekleteyim ki? Ek olarak para kazanmak istiyorsan kasaları bynogame de falan sat.

Bende 114 TL vardı gittim ak, m4, glok, USP, P200 falan aldım. Kapsül, kâr birakcak cart curt ama oynamayı sevdiğim şey varken neden köşede bekleteyim ki? Ek olarak para kazanmak istiyorsan kasaları ByNoGame de falan sat.

Zaten silahlarda sevdiğim skinler var kasaları satıp önce AWP onun fiyatı artınca satıp ak aldım fazladan ak skini var şu anda.

Hemen konuya gireceğim, elimde bir tane AK-47 skini var 140 TL civarlarında dolanıyor bunu satıp tüm parayla kapsül almalıyım mi yoksa elimdemi bekleteyim? Kapsül alırsam sticker ile kâr eder miyim ya da envanterdemi beklerim kapsülledi?
Hocam bi 3 yıl beklerim dersen şimdiden al.

Kapsül al fiyatı artar dersem bu yatırım tavsiyesi olur 140 TL'lik ak skininden sıkıldıysan.
Ak slate ve güzel bir sticker kombolu alırsın ucuza kalan parayla kapsül alırsın almak istiyorsan ben toplamda 110 kapsül aldım ve açtığım kapsüllerden cıkan glitterlar duruyor köşede bir nevi yatırımlık ama sana tavsiyem kendi düşüncem düşen kasaları satma CS 2'ye kasa açma Update gelirse kasa fiyatlarının yükselceğini düşünüyorum ben.

20 kapsül alsan 130 TL'ye 2X görse 260 TL olur bana göre gerek yok ama ne olacağını bilemeyiz 2021 kapsüllerimi 2022 de KYK da oda arkadaşlarım ile açmıştım eylül ayında 14 TL olan kapsül şu an 140 TL.

Ama bu kapsüllerin o fiyata geliceğini düşünmüyorum çok yatırım aldı Paris 2-3 X olsa yeterli benim için.

Son düzenleme:
Kar ettirmiyor şimdilik ama puan kasmak için çok iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı