Hemen konuya gireceğim, elimde bir tane AK-47 skini var 140 TL civarlarında dolanıyor bunu satıp tüm parayla kapsül almalıyım mi yoksa elimdemi bekleteyim? Kapsül alırsam sticker ile kâr eder miyim ya da envanterdemi beklerim kapsülledi?
Bende 114 TL vardı gittim ak, m4, glok, USP, P200 falan aldım. Kapsül, kâr birakcak cart curt ama oynamayı sevdiğim şey varken neden köşede bekleteyim ki? Ek olarak para kazanmak istiyorsan kasaları ByNoGame de falan sat.
Hocam bi 3 yıl beklerim dersen şimdiden al.Hemen konuya gireceğim, elimde bir tane AK-47 skini var 140 TL civarlarında dolanıyor bunu satıp tüm parayla kapsül almalıyım mi yoksa elimdemi bekleteyim? Kapsül alırsam sticker ile kâr eder miyim ya da envanterdemi beklerim kapsülledi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.