CS'deki adam hile mi?

O under yürüyüşünü 5000 eloda bile yapıyorlar artık hocam. İsterseniz aşırı düşük eloda 1 maç premier atın.
Oyuncular CS:GO ve CS2'nin son ve ilk majörlerini izlerken ister istemez oyun bilgisi de edinmiş gibi duruyor. Ya da bana öyle geliyor bilemiyorum.
Bana çok temiz geldi. Ya da artık CS2'ye karşı olan subjektif bakma isteğimden de olabilir.
Under gayet normal fakat diğer yaptıkları baya lucky hepsi tesadüfse helal olsun bence
 
Maç ne zaman oynandı bilmiyorum ama "wall hack" açılabilen hataların olduğu bir dönemden olabilir. Bazı hareketleri şüpheli, gayet temiz yorumunu yapmak en azından videoya bakarak mümkün değil. Genel olarak sizin takımınızda ekonomi yönetimi kötü olduğu için biraz "force" dediğimiz tarzda bir yaklaşım benimsemiş ve daha agresif oynamışsanız sizi o pozisyonlarda bekliyor olabilir.

Öte yandan CS2'de koşarak vurma, anlamsız hızlı dönüş vuruşları başta olmak üzere birçok teknik sıkıntı var. Ayrıca VAC tarafından yakalanmayan çok fazla hile var, bu hileler CSGO döneminde de vardı ve kullananlar devam ediyor. Reddit'te çok fazla örnek var maalesef. Örneğin tek mermi ile 5 adam vurarak bize maçı kazandıran bir adamı kaç defa şikayet ettik ama adam hala oynuyor ve 1.5 ay zaman geçti aradan.
 
FACEIT babacım FACEIT. İlaç gibi yer yemin ederim. IQ seviyem yükseldi FACEIT girerken buna eminim.
Bu arada bu maç hangi eloda?
 
Adam gayet temiz. Bu adamın muhtemelen FACEIT rankı senin rankına göre fazla yüksektir. Tahminimce Premier maçı bu, arkadaş Premiere yeni geçtiği için de size göre oyun bilgisi fazla yüksek. Maçın başındaki smoke lineup'ından açıkça anlaşılıyor.
Genellikle CT tarafındaki oyuncuların ne zaman nerede durması gerektiğini oyun bilgisinin size göre daha iyi olmasından sebep iyi biliyor. Kafaya bakarak çıkma gibi bir durum asla yok. Sadece spraylerine bakarak bile kafaya bakarak çıkmadığını görebilirsiniz.
Bana çok temiz geldi @DMN hocam da baksın gene de.

Madem adam temiz ve iyi oyuncu, Deagle ile vuramamalar, mal mal havalara bakarak koşmalar falan nedir? Ben Silver'ım ben bile yapmıyorum o hareketleri. :D

rank - Silver 4
 
Under'da öyle bir yürüyüş yok arkadaşlar adam aimi duvardan adamın kafaya koşullayıp çıkıyor. Duvara bakarak Peek atma bizde yapıyoruz ama böyle yapılmaz. Zaten bir sonraki kısımlarda da B evde duvar arkası bekleyip sağa sola kontrol etmeden adama bakarak yürümesi gibi veya A'da firebox'a geçen adamı vurmak isteyip duvardan aim koymasına rağmen adama yetişemedi diye default'a çevirmesi falan zaten belli ediyor.
 
Madem adam temiz ve iyi oyuncu, Deagle ile vuramamalar, mal mal havalara bakarak koşmalar falan nedir? Ben Silver'ım ben bile yapmıyorum o hareketleri. :D

rank - Silver 4
Deagle ile vuramaması Aim ile alakalı hilesinin olmadığını gösterir bence.
Havalara bakarak koşmasına bir şey diyemem.
Rank aşırı düşük bu arada.
 
Legit oynamaya çalışmış ama bayağı belli ediyor Wallhack'ı. Yapacak hiçbir şey yok güzelim oyunu mahvediyorlar.

Bu maç dün gece 2-3 gibi oynandı. Arkadaşlarla kafa dağıtmaya eğlencesine giriyoruz ama daha çok stres oluyoruz.
Yemin ediyorum oyundan bıktık. Abartısız 10 maçın 9 tanesi bu şekilde geçiyor. Biz mi çok kolsusuz yoksa herkes xantares mi olmuş anlamadım.
 

Geri
Yukarı