CSGO pazar piyasası neden ciddi düşüşe geçti?

Hocam şu anda seçkin almayı düşünüyorum elimde 200 liralik skin var skini satıp seçkin alınır mı? Yoksa bekleyip alınır mı? Seçkine zam gelmesinden korkuyorum.
 
Bir arkadaşın da dediği gibi yüksek ihtimalle major turnuvasından kaynaklanıyor olabilir turnuva yaklaştığı dönemde pazar piyasası genelde duser ama kalıcı bir düşüş olmaz diye tahmin ediyorum zaten yazın CS2 çıktığı zaman fiyatlar fırlar
 
Şöyle ki insanlar az bir şey yükselişe geçince fiyatının daha da çok çıkacağını öngörerek abandı kasaya. Daha sonra da ellerinde patladı yavaş yavaş 10 kuruş beş kuruş 50 kuruş ucuza koya koya tekrar eski haline düşürmeye başladılar. Bir eşyanın durumu tamamen kalkmadığı sürece, böyle iniş çıkışlar normal. Benimle ederi 27k olan bıçağın bir anda 34k'ya fırladı şu an 29k'ya geri düşmüş, birkaç güne 27k'ya geri düşer normal böyle şeyler.
 
Sebebi bence yeni Anubis Kasasının çıkması olabilir. Bu yeni kasayı açmak normal kasaları açmaktan çok daha karlı olduğundan herkes bu kasaya yoğunlaştı ve bunun sonucunda da diğer kasalara talep azaldığından fiyatları düştü.
Anubis kasası karlı değil.Şansları çok daha düşük diğer kasalara göre. Gri itemler var o kasada ve onların çıkma ihtimali yüzde 80 civarında. Mor , pembe ve kırmızının çıkma ihtimali toplamı yüzde 1 i bile geçmiyor. Normal kasa gibi değil.
 
Fiyatların düşeceği belliydi zaten kasa çıkardılar fiyatları düzenlemek için 60 dan aldığım ajan 270 gördü 240da sattım ve şuan 200 civarında hala düşüşte
 
Bence Mayısın 8'de gelecek Major kapsülleri için adamlar ellerindeki kasaları hızlı satmak için düşük fiyatdan koydular. O yüzden de fiyatlar düştü. Bence Mayısın sonlarına yakın cs2 gelmesiyle beraber tekrar artışa geçer
 
Herkes fiyatlar yükseliyor daha da yükselecek diye tepeden alım yaptı. Düşükten alanlar da CS2 öncesi son Major turnuvası sticker kapsüllerine vs yatırım yapmak için ellerindeki kasaları satınca fiyat düştü. Tabi bu durumdan habersiz panik satışlar da peşinden gelince düşüşe geçmesi normal. Tabi bu benim düşüncem. Major sonrası maks 2 hafta içinde tekrar kasalar yükselişe geçer diye düşünüyorum. Hazır fiyatlar çakılıyorken tekrar alım yapılabilir. Oyun vs almayacaksanız hesapta TL bulundurmak yerine kasa bulundurmak bence daha mantıklı. Ytd :)
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı